![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj někdo vědět, jak se dostat pohybující pozadí na plochu. díky |
|
| |||
| |||
| Existuje spousta animované ploše BitTorrent, problém je, že jsou často zabaleny se vším, co od spywaru, virů a trojských koní se. Moje rada je, aby zůstali daleko od nich. Pokud zjistíte, jeden budete chtít vyzkoušet to opravdu dobře. Spustit soubor pomocí www.virustotal.com Před instalací je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souhlasím i strávené dny hledáme pro jednu měli virus nebo byly příliš těžké na paměť a PC se velmi pomalu .. ale i to jakési udělal jednu vlastní a zjistila, že moje chyba. Udělal jsem obrázek gif-pohyblivé
| |||
| |||
| Webové stránky jsou v pořádku, pokud nepodporují warez typu BitTorrent. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Vytvořit pohybující webové stránky na vašem počítači nastavte ji jako celé obrazovce ploše objektu.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pozadí barev Dreamweaver 8 | ashish3 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 7. června 2009 15:35 |
| Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herní konzole | 1 | 4. února 2009 04:19 |
| Iexplore běžící na pozadí | xbaliff | Virus, spyware a bezpečnost | 27 | 12. června 2008 18:12 |
| Pozadí kalendáři záznam | captaincaveman | Obecné Software Chat | 1 | 18. listopadu 2007 10:02 |
| Thread Nástroje | |
| |