μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Προχωρώντας Ιστορικό XP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8ης Μαΐου 2008, 10:57
Μέλος Ομάδα

Default Προχωρώντας Ιστορικό XP

Γεια σας γνωρίζει κανείς πώς να κινούμενο φόντο στην επιφάνεια εργασίας σας. ευχαριστώ
Old 8ης Μαΐου 2008, 11:17
Συντονιστής Ομάδας

Υπάρχουν πολλά downloads κινούμενη επιφάνεια εργασίας, το πρόβλημα είναι ότι συχνά γεμάτη με τα πάντα, από ιούς και spyware με trojans. Η συμβουλή μου είναι να μείνετε μακριά από αυτά.

Αν βρείτε μία ίσως να θέλετε να το ελέγξουμε πραγματικά καλή. Εκτελέστε το αρχείο μέσω www.virustotal.com πριν από την εγκατάσταση αυτή.

Old 8ης Μαΐου 2008, 11:30
Ομάδα Δωρητών

Συμφωνώ i επί ημέρες να ψάχνει για έναν ιό ή που είχαν ήταν πολύ βαρύ για τη μνήμη και να είναι πολύ αργή τεμ .. ωστόσο έκανα είδος γίνει μία δική μου και ανακάλυψα το λάθος μου. Έκανα μία κινούμενη εικόνα gif
ορίσετε ως φόντο μου και εργάζεται. i έναν δικτυακό τόπο που δεν θα αφήσει και κάνω μια δωρεάν, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είμαι σε θέση alowed είναι εδώ

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 8ης Μαΐου 2008, 11:38
Συντονιστής Ομάδας

Ιστοθέσεων είναι ΟΚ εφόσον δεν υποστηρίζουν τύπο warez downloads.

Old 8ης Μαΐου 2008, 12:03
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας pete21 View Post
Συμφωνώ i επί ημέρες να ψάχνει για έναν ιό ή που είχαν ήταν πολύ βαρύ για τη μνήμη και να είναι πολύ αργή τεμ .. ωστόσο έκανα είδος γίνει μία δική μου και ανακάλυψα το λάθος μου. Έκανα μία κινούμενη εικόνα gif
ορίσετε ως φόντο μου και εργάζεται. i έναν δικτυακό τόπο που δεν θα αφήσει και κάνω μια δωρεάν, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είμαι σε θέση alowed είναι εδώ
Έχετε την ηλεκτρονική διεύθυνση
Old 8ης Μαΐου 2008, 13:59
Ομάδα Δωρητών

Δημιουργήστε ένα κινούμενο ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, ορίστε την ως μια πλήρη οθόνη desktop αντικείμενο.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ιστορικό χρώματα σε Dreamweaver 8 ashish3 Web Design, Hosting & SEO 0 7 Ιουν 2009 15:35
Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! NeuroDrive PC & Console Gaming 1 4 Φεβ 2009 04:19
Iexplore εκτελούνται στο παρασκήνιο xbaliff Virus, Spyware & Ασφάλεια 27 12 Ιουν 2008 18:12
Ιστορικό ημερολόγιο συναγερμού captaincaveman Γενικά Λογισμικό Chat 1 18 Νοε 2007 10:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.