![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας γνωρίζει κανείς πώς να κινούμενο φόντο στην επιφάνεια εργασίας σας. ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν πολλά downloads κινούμενη επιφάνεια εργασίας, το πρόβλημα είναι ότι συχνά γεμάτη με τα πάντα, από ιούς και spyware με trojans. Η συμβουλή μου είναι να μείνετε μακριά από αυτά. Αν βρείτε μία ίσως να θέλετε να το ελέγξουμε πραγματικά καλή. Εκτελέστε το αρχείο μέσω www.virustotal.com πριν από την εγκατάσταση αυτή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ i επί ημέρες να ψάχνει για έναν ιό ή που είχαν ήταν πολύ βαρύ για τη μνήμη και να είναι πολύ αργή τεμ .. ωστόσο έκανα είδος γίνει μία δική μου και ανακάλυψα το λάθος μου. Έκανα μία κινούμενη εικόνα gif
| |||
| |||
| Ιστοθέσεων είναι ΟΚ εφόσον δεν υποστηρίζουν τύπο warez downloads. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Δημιουργήστε ένα κινούμενο ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, ορίστε την ως μια πλήρη οθόνη desktop αντικείμενο.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ιστορικό χρώματα σε Dreamweaver 8 | ashish3 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 7 Ιουν 2009 15:35 |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Iexplore εκτελούνται στο παρασκήνιο | xbaliff | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 27 | 12 Ιουν 2008 18:12 |
| Ιστορικό ημερολόγιο συναγερμού | captaincaveman | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 18 Νοε 2007 10:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |