manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Premještanje XP Pozadina

Reply

Thread Tools
Old 8. svibanj 2008, 10:57
Member Group

Default Premještanje XP Pozadina

Hi svatko tko zna kako da biste dobili pokretne pozadine na radnoj površini. hvala
Old 8. svibanj 2008, 11:17
Moderator / ica grupe

Postoji obilje animiranih desktop downloads, problem je što su često pakirana sa svime od virusa i spywarea na trojans. Moj savjet je da ostanu daleko od njih.

Ako pronađete jedan možda biste željeli Check it out real good. Pokrenite datoteku putem www.virustotal.com prije nego ga instalirate.

Old 8. svibanj 2008, 11:30
Donatorska Grupa

Slažem dana provela sam obličje za neki virus ili su bili previše teški na memoriju i napravio pc vrlo sporo .. ipak sam kakav je napravio jedan moj i otkrio da moju pogrešku. JA je napravio gif slika-pokretne
postavite je kao moj background i Internet izrađen. Ja ne web mjesto koje će se pustiti u slobodni za napraviti, ali nisam siguran ako sam alowed na post na tu

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 8. svibanj 2008, 11:38
Moderator / ica grupe

Web stranice su u redu sve dok oni ne podržavaju vrstu warez downloads.

Old 8. svibanj 2008, 12:03
Member Group

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
Slažem dana provela sam obličje za neki virus ili su bili previše teški na memoriju i napravio pc vrlo sporo .. ipak sam kakav je napravio jedan moj i otkrio da moju pogrešku. JA je napravio gif slika-pokretne
postavite je kao moj background i Internet izrađen. Ja ne web mjesto koje će se pustiti u slobodni za napraviti, ali nisam siguran ako sam alowed na post na tu
Imate li web lokaciju adresa
Old 8. svibanj 2008, 13:59
Donatorska Grupa

Izradite web stranice kreće na računalu zatim postavite ga kao puni zaslon desktop objekt.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pozadinske boje u Dreamweaver 8 ashish3 Web Dizajn, Hosting & SEO 0 7. lipnja 2009 15:35
Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! NeuroDrive PC & konzole Igre 1 4. veljača 2009 04:19
Iexplore izvodi u pozadini xbaliff Virus, Spyware i sigurnost 27 12. lipnja 2008 18:12
Pozadina upozorenja kalendar captaincaveman Općenito Software Chat 1 18. studeni 2007 10:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.