![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi svatko tko zna kako da biste dobili pokretne pozadine na radnoj površini. hvala |
|
| |||
| |||
| Postoji obilje animiranih desktop downloads, problem je što su često pakirana sa svime od virusa i spywarea na trojans. Moj savjet je da ostanu daleko od njih. Ako pronađete jedan možda biste željeli Check it out real good. Pokrenite datoteku putem www.virustotal.com prije nego ga instalirate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem dana provela sam obličje za neki virus ili su bili previše teški na memoriju i napravio pc vrlo sporo .. ipak sam kakav je napravio jedan moj i otkrio da moju pogrešku. JA je napravio gif slika-pokretne
| |||
| |||
| Web stranice su u redu sve dok oni ne podržavaju vrstu warez downloads. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Izradite web stranice kreće na računalu zatim postavite ga kao puni zaslon desktop objekt.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pozadinske boje u Dreamweaver 8 | ashish3 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 7. lipnja 2009 15:35 |
| Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 1 | 4. veljača 2009 04:19 |
| Iexplore izvodi u pozadini | xbaliff | Virus, Spyware i sigurnost | 27 | 12. lipnja 2008 18:12 |
| Pozadina upozorenja kalendar | captaincaveman | Općenito Software Chat | 1 | 18. studeni 2007 10:02 |
| Thread Tools | |
| |