kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Mozgó háttér XP

Reply

Téma eszközök
Old Május 8. 2008, 10:57
Csoport tagja

Default Mozgó háttér XP

Szia akárki tud hogyan lehet eljutni a mozgó háttér az asztalon. köszönöm
Old Május 8. 2008, 11:17
Moderátor Csoport

Default Mozgó háttér XP

Van rengeteg animált desktop letöltések, a probléma az, hogy sokszor tele mindent, hogy a kémprogramok és a trójai vírus. A tanácsom az, hogy távol marad számukra.

Ha nem találsz egyet akkor annak ellenőrzése, hogy az igazi jó. Fuss át a fájlt www.virustotal.com telepítés előtt meg.

Old Május 8. 2008, 11:30
Donor Group

Default Mozgó háttér XP

Egyetértek i töltött napok keres egy vírus volt, vagy túl nehéz, a memória és a PC nagyon lassú .. de én valami történik az egyik a saját, és rájött, hogy az én hibám. Csináltam egy mozgó GIF kép
beállítani, mint a háttér, és dolgozott. Én nem egy honlap, amely hagyja u, hogy egy szabad, de nem vagyok biztos benne, hogy én vagyok alowed utáni akkor itt

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Május 8. 2008, 11:38
Moderátor Csoport

Default Mozgó háttér XP

Webhelyein rendben vannak, amíg nem támogatja warez típusú letöltéseket.

Old Május 8. 2008, 12:03
Csoport tagja

Default Mozgó háttér XP

Idézet:
Originally Posted by pete21 View Post
Egyetértek i töltött napok keres egy vírus volt, vagy túl nehéz, a memória és a PC nagyon lassú .. de én valami történik az egyik a saját, és rájött, hogy az én hibám. Csináltam egy mozgó GIF kép
beállítani, mint a háttér, és dolgozott. Én nem egy honlap, amely hagyja u, hogy egy szabad, de nem vagyok biztos benne, hogy én vagyok alowed utáni akkor itt
Van a honlap címe
Old Május 8. 2008, 13:59
Donor Group

Default Mozgó háttér XP

Hozz létre egy mozgó weboldal a számítógépen, majd beállítani a teljes képernyős asztali objektumot.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Háttér szín Dreamweaver 8 ashish3 Web Design, Hosting & SEO 0 7. június 2009 15:35
Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék! NeuroDrive PC és konzol játékok 1 4. február 2009 04:19
Iexplore fut a háttérben xbaliff Vírus, kémprogram és biztonság 27 12. június 2008 18:12
Háttér naptári riasztás captaincaveman General Chat szoftver 1 18. november 2007 10:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.