![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia akárki tud hogyan lehet eljutni a mozgó háttér az asztalon. köszönöm |
|
| |||
| |||
| Van rengeteg animált desktop letöltések, a probléma az, hogy sokszor tele mindent, hogy a kémprogramok és a trójai vírus. A tanácsom az, hogy távol marad számukra. Ha nem találsz egyet akkor annak ellenőrzése, hogy az igazi jó. Fuss át a fájlt www.virustotal.com telepítés előtt meg. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek i töltött napok keres egy vírus volt, vagy túl nehéz, a memória és a PC nagyon lassú .. de én valami történik az egyik a saját, és rájött, hogy az én hibám. Csináltam egy mozgó GIF kép
| |||
| |||
| Webhelyein rendben vannak, amíg nem támogatja warez típusú letöltéseket. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Hozz létre egy mozgó weboldal a számítógépen, majd beállítani a teljes képernyős asztali objektumot.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Háttér szín Dreamweaver 8 | ashish3 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 7. június 2009 15:35 |
| Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék! | NeuroDrive | PC és konzol játékok | 1 | 4. február 2009 04:19 |
| Iexplore fut a háttérben | xbaliff | Vírus, kémprogram és biztonság | 27 | 12. június 2008 18:12 |
| Háttér naptári riasztás | captaincaveman | General Chat szoftver | 1 | 18. november 2007 10:02 |
| Téma eszközök | |
| |