![]() |
|
| |||
| |||
| היי מישהו יודע איך להשיג העברת רקע על שולחן העבודה שלך. תודה |
|
| |||
| |||
| יש הרבה אנימציה Desktop הורדות, הבעיה היא שהם לעתים קרובות צפוף עם כל דבר, החל וירוס או תוכנות ריגול כדי trojans. העצה שלי היא להתרחק מהם. אם אתם מוצאים אחד אולי תרצה לבדוק את זה ממש טוב. הפעל את הקובץ באמצעות www.virustotal.com לפני להתקינו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסכים אני ביליתי ימים מחפש אחד וירוס או שהם היו כבדים מדי על הזיכרון וגרם PC איטי מאוד .. אך עשיתי מין שבוצעו אחד משלי ו גילו אותה טעות שלי. I made a-GIF התמונה זז
| |||
| |||
| אתרי האינטרנט הם בסדר כל עוד הם אינם תומכים warez סוג של הורדות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| צור העברת דף אינטרנט במחשב אחר כך בחר בו מסך מלא Desktop האובייקט.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רקע הצבעים ב-Dreamweaver 8 | ashish3 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 0 | 7 יוני 2009 15:35 |
| צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th פברואר 2009 04:19 |
| Iexplore הפועלים ברקע | xbaliff | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 27 | 12th יוני 2008 18:12 |
| רקע לוח שנה Alert | captaincaveman | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 18 נובמבר 2007 10:02 |
| שרשרת כלים | |
| |