mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Persikėlimas Fono XP

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 8, 2008, 10:57
Narys

Default Persikėlimas Fono XP

Labas kas nors žino, kaip gauti juda fone ant jūsų darbastalio. ačiū
Old Gegužė 8, 2008, 11:17
Moderatorius Grupė

Yra daug animacinis Desktop parsisiųsti, problema dažnai yra supakuota su šnipinėjimo viskas nuo virusų ir Trojos arklys. Mano patarimas būtų likti atokiau nuo jų.

Jei nerandate vienas galbūt norėsite Check it out nekilnojamojo gerai. Pradėti failas per www.virustotal.com Prieš diegiant.

Old Gegužė 8, 2008, 11:30
Donorų grupės

Aš sutinku Aš praleido dienas ieško vieno jie turėjo virusą arba buvo pernelyg sunkus atminties ir padarė PC labai lėtas .. Tačiau aš tarsi padarė viena savo ir atrado, kad mano klaida. Aš GIF picture juda
nustatyti kaip mano fonas ir jis dirbo. aš ne svetainę, kuri leis U padaryti vieną nemokamai, bet nesu tikras, ar aš alowed įdėti jį į čia

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Gegužė 8, 2008, 11:38
Moderatorius Grupė

Svetainių yra gerai tol, kol jie nepalaiko Warez tipas parsisiųsti.

Old Gegužė 8, 2008, 12:03
Narys

Citata:
Originally Posted by pete21 View Post
Aš sutinku Aš praleido dienas ieško vieno jie turėjo virusą arba buvo pernelyg sunkus atminties ir padarė PC labai lėtas .. Tačiau aš tarsi padarė viena savo ir atrado, kad mano klaida. Aš GIF picture juda
nustatyti kaip mano fonas ir jis dirbo. aš ne svetainę, kuri leis U padaryti vieną nemokamai, bet nesu tikras, ar aš alowed įdėti jį į čia
Ar turite interneto svetainės adresas
Old Gegužė 8, 2008, 13:59
Donorų grupės

Sukurti juda puslapį savo kompiuteryje, tada nustatykite ją kaip visą ekraną Desktop objektas.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Fono spalvos Dreamweaver 8 ashish3 Web Design, Hosting & SEO 0 7 birželis 2009 15:35
Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! NeuroDrive PC & konsolės Žaidimai 1 4 vasaris 2009 04:19
Iexplore veikia fone xbaliff Virus, Spyware & Security 27 Birželis 12, 2008 18:12
Fono kalendorius perspėjimas captaincaveman BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 18, 2007 10:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.