![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas kas nors žino, kaip gauti juda fone ant jūsų darbastalio. ačiū |
|
| |||
| |||
| Yra daug animacinis Desktop parsisiųsti, problema dažnai yra supakuota su šnipinėjimo viskas nuo virusų ir Trojos arklys. Mano patarimas būtų likti atokiau nuo jų. Jei nerandate vienas galbūt norėsite Check it out nekilnojamojo gerai. Pradėti failas per www.virustotal.com Prieš diegiant. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku Aš praleido dienas ieško vieno jie turėjo virusą arba buvo pernelyg sunkus atminties ir padarė PC labai lėtas .. Tačiau aš tarsi padarė viena savo ir atrado, kad mano klaida. Aš GIF picture juda
| |||
| |||
| Svetainių yra gerai tol, kol jie nepalaiko Warez tipas parsisiųsti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Sukurti juda puslapį savo kompiuteryje, tada nustatykite ją kaip visą ekraną Desktop objektas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Fono spalvos Dreamweaver 8 | ashish3 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 7 birželis 2009 15:35 |
| Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 vasaris 2009 04:19 |
| Iexplore veikia fone | xbaliff | Virus, Spyware & Security | 27 | Birželis 12, 2008 18:12 |
| Fono kalendorius perspėjimas | captaincaveman | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 18, 2007 10:02 |
| Temos įrankiai | |
| |