menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Pohyblivé pozadie XP

Reply

Thread Tools
Old 8. mája 2008, 10:57
Člen Skupina

Default Pohyblivé pozadie XP

Ahoj niekto vedieť, ako sa dostať pohybujú pozadia na plochu. vďaka
Old 8. mája 2008, 11:17
Moderátor skupiny

Existuje spousta animované ploche BitTorrent, problém je, že sú často zabalené so všetkým, čo od spywaru, vírusov a trójskych koní sa. Moja rada je, aby zostali ďaleko od nich.

Ak zistíte, jeden budete chcieť vyskúšať to naozaj dobre. Spustiť súbor pomocou www.virustotal.com Pred inštaláciou je.

Old 8. mája 2008, 11:30
Darcu Skupina

Súhlasím aj strávené dni hľadáme pre jednu mali vírus alebo boli príliš ťažké na pamäť a PC sa veľmi pomaly .. ale aj to akési udělal jednu vlastnú a zistila, že moja chyba. Urobil som obrázok gif-pohyblivé
nastaviť ako moji pozadia a fungovalo to. i žiadne stránky, ktoré umožnia u jeden zadarmo, ale nejsem jistý, jestli jsem alowed na príspevok na tu

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 8. mája 2008, 11:38
Moderátor skupiny

Webové stránky sú v poriadku, ak nepodporujú warez typu BitTorrent.

Old 8. mája 2008, 12:03
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal pete21 View Post
Súhlasím aj strávené dni hľadáme pre jednu mali vírus alebo boli príliš ťažké na pamäť a PC sa veľmi pomaly .. ale aj to akési udělal jednu vlastnú a zistila, že moja chyba. Urobil som obrázok gif-pohyblivé
nastaviť ako moji pozadia a fungovalo to. i žiadne stránky, ktoré umožnia u jeden zadarmo, ale nejsem jistý, jestli jsem alowed na príspevok na tu
Máte k dispozícii internetová adresa
Old 8. mája 2008, 13:59
Darcu Skupina

Vytvoriť pohybujú webovej stránky na vašom počítači nastavte ju ako celej obrazovke ploche objektu.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pozadie farieb Dreamweaver 8 ashish3 Web Design, hosting & SEO 0 7. júna 2009 15:35
Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! NeuroDrive PC a herné konzoly 1 4. februára 2009 04:19
Iexplore bežiace na pozadí xbaliff Virus, spyware a bezpečnosť 27 12. júna 2008 18:12
Pozadie kalendári záznam captaincaveman Všeobecné Software Chat 1 18. novembra 2007 10:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.