![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj niekto vedieť, ako sa dostať pohybujú pozadia na plochu. vďaka |
|
| |||
| |||
| Existuje spousta animované ploche BitTorrent, problém je, že sú často zabalené so všetkým, čo od spywaru, vírusov a trójskych koní sa. Moja rada je, aby zostali ďaleko od nich. Ak zistíte, jeden budete chcieť vyskúšať to naozaj dobre. Spustiť súbor pomocou www.virustotal.com Pred inštaláciou je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súhlasím aj strávené dni hľadáme pre jednu mali vírus alebo boli príliš ťažké na pamäť a PC sa veľmi pomaly .. ale aj to akési udělal jednu vlastnú a zistila, že moja chyba. Urobil som obrázok gif-pohyblivé
| |||
| |||
| Webové stránky sú v poriadku, ak nepodporujú warez typu BitTorrent. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Vytvoriť pohybujú webovej stránky na vašom počítači nastavte ju ako celej obrazovke ploche objektu.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pozadie farieb Dreamweaver 8 | ashish3 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 7. júna 2009 15:35 |
| Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herné konzoly | 1 | 4. februára 2009 04:19 |
| Iexplore bežiace na pozadí | xbaliff | Virus, spyware a bezpečnosť | 27 | 12. júna 2008 18:12 |
| Pozadie kalendári záznam | captaincaveman | Všeobecné Software Chat | 1 | 18. novembra 2007 10:02 |
| Thread Tools | |
| |