мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Премјештање КСП Позадина

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. мај 2008, 10:57
Мембер Гроуп

Default Премјештање КСП Позадина

Бок свако ко зна како да бисте добили покретне позадине на радној површини. хвала
Old 8. мај 2008, 11:17
Модератор / ица групе

Постоји обиље анимираних десктоп доунлоадс, проблем је што су често паковане са свиме од вируса и спыуареа на тројанс. Мој савет је да остану далеко од њих.

Ако пронађете један можда бисте желели Цхецк ит оут реал гоод. Покрените датотеку путем ууу.вирустотал.цом пре него га инсталирате.

Old 8. мај 2008, 11:30
Донаторска Група

Слажем дана провела сам хандсоме за неки вирус или су били превише тешки на меморију и направио пц врло споро .. ипак сам какав је направио један мој и открио да моју грешку. ЈА је направио гиф слика-покретне
поставите је као мој бацкгроунд и то израђен. Ја не веб место које ће се пустити у слободни за направити, али нисам сигуран ако сам алоуед на пост на ту

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 8. мај 2008, 11:38
Модератор / ица групе

Уеб странице су у реду све док они не подржавају врсту уарез доунлоадс.

Old 8. мај 2008, 12:03
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пете21 View Post
Слажем дана провела сам хандсоме за неки вирус или су били превише тешки на меморију и направио пц врло споро .. ипак сам какав је направио један мој и открио да моју грешку. ЈА је направио гиф слика-покретне
поставите је као мој бацкгроунд и то израђен. Ја не веб место које ће се пустити у слободни за направити, али нисам сигуран ако сам алоуед на пост на ту
Имате ли уеб локацију адреса
Old 8. мај 2008, 13:59
Донаторска Група

Направите уеб странице креће на рачунару затим поставите га као пуни екран десктоп објекат.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц