![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Όταν εγώ έπαιζα ένα online παιχνίδι, ένα παράθυρο και είπε popped MS Query Dos αποτύχει (κάτι τέτοιο). Στη συνέχεια, μετά από μερικά δευτερόλεπτα τον υπολογιστή μου είχε μια μπλε οθόνη με κείμενα σε αυτή. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει εκ νέου. ![]() Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό το πρόβλημα; Μήπως το πρόβλημα αυτό ή κακό; ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων, matthew03 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι το είδος ακούγεται σαν να εκμεταλλευτεί, αλλά κανένας δεν το γνωρίζω. Να χρησιμοποιείτε ένα τείχος προστασίας; Είναι τα παράθυρα μέχρι σήμερα;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αδύνατη η σύνδεση στο mailserver | nancylinda | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 15 Ιουν 2009 02:25 |
| Αποτυχία για την ενημέρωση των Windows | Razer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 27 Δεκ. 2008 05:37 |
| "Test Connection Failed" | οστά | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 14 Απρ 2008 12:19 |
| Αποτυχία Query TCP / IP Settings της σύνδεσης | mastaof420 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 31 | 1 Απρ 2008 00:18 |
| Initialize winsock απέτυχε;;; | thewriter1221 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 23 Ιαν 2008 16:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |