![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Kad sam bio igranje online igre, popped up prozor i reče: MS Dos Query failed (nešto slično). Onda nakon nekoliko sekundi, moj PC je imao plavi ekran sa tekstom u njoj. Zatim ga ponovo pokrenuti. ![]() Kako mogu škripac ovaj problem? Je li to loše ili problem? ![]() Thanks in advance, matthew03 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ona vrsta zvuci kao iskorištavati, ali nitko da ja znam. Da li koristite vatrozid? Je prozora do datuma?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nije uspjelo spajanje na mailserver | nancylinda | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 15. lipnja 2009 02:25 |
| Neuspješno ažuriranje sustava Windows | Razer | Windows Operating Systems | 11 | 27. prosinac 2008 05:37 |
| "Test Connection Failed" | kosti | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 14. travanj 2008 12:19 |
| Upit propustio TCP / IP postavki veze | mastaof420 | Networking, Modemi & VoIP | 31 | 1. travanj 2008 00:18 |
| Inicijalizirate winsock nije uspjela? | thewriter1221 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 23 siječanj 2008 16:59 |
| Thread Tools | |
| |