![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Кад сам био играње онлине игре, поппед уп прозор и рече: МС Дос Куеры фаилед (нешто слично). Онда након неколико секунди, мој ПЦ је имао плави екран са текстом у њој. Затим га поново покренете. ![]() Како да шкрипац данашји проблем? Је ли то лоше или проблем? ![]() Тханкс ин адванце, маттхеу03 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Она врста звуци као искориштавати, али нико да ја знам. Да ли користите заштитни зид? Је прозора до датума?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Није успело повезивање на маилсервер | нанцылинда | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 15. јуна 2009 02:25 |
| Није успело ажурирање система Уиндоус | Разер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 27 децембар 2008 05:37 |
| "Тест Цоннецтион Фаилед" | кости | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 14 април 2008 12:19 |
| Упит пропустио ТЦП / ИП подешавања везе | мастаоф420 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 31 | 1 април 2008 00:18 |
| Иницијализирате уинсоцк није успела? | тхеуритер1221 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 23 јануар 2008 16:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |