по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Многократни "неща" ще има за лаптоп

Reply

Нишка Инструменти
Old 10-ти август 2008, 14:12
Член Група

Default Многократни "неща" ще има за лаптоп

Изглежда ми последно темата за моите приятели компютър направи лаптопа си отида маймуна върху мен. Имах за актуализиране на Windows досада и рестартира, където е посрещнат с прекрасен BSOD. Рестартира, пак същото, забраните рестартирате и да имат поглед върху проблема и той се оказва шофьор въпроси. Не е проблем, компютъра стартира като на този етап аз въртя на разстояние от лаптопа си и го изключете (батерията е ляво, за да удължи живота си 1H 12 м) да намеря ремонт Изглед ръководство в MSKB и има диск, който твърди, че решение на този проблем . Включа компютъра си и отива на разстояние. Не предупреждение и беше моментално. Видях светлина дойде на власт и преди да може да мигам тя отиде. В този момент мислех, че "великите" Опитах всякакви неща и са прибягнали до изваждане на твърд диск и са го опитвали в друг компютър и когато го включите в друга машина то имам навик обувка. Навик дори да започне. Така че моята HDD е пържено. Това, което искам да знам е:

А) е налице съществена информация по този твърд диск, може да бъдат възстановени?
Б) са налице всички проверки, което мога да направя така че новите ми doesn't HDD се пържен прекалено?
В) има някой друг със скорошна проблем с BSOD и за актуализиране на Windows?
Old 10-ти август 2008, 14:44
Модератор Група

Цитат:
А) е налице съществена информация по този твърд диск, може да бъдат възстановени?
Да, най-вероятно / надявам се. Опитвал ли си го включвате към друг компютър като роб диск, т.е. не е една ботуши на разстояние? Може да се наложи да се адаптер да направите това обаче, ако е лаптоп диск, те не са скъпи все пак.

Цитат:
Б) са налице всички проверки, което мога да направя така че новите ми doesn't HDD се пържен прекалено?
Не съвсем. Звучи като странен проблем, но аз не съм сигурен дали на твърдия диск е действително пържено. Какво се случва, когато властта на лаптопа до по-точно? Със и без да карам?

Цитат:
В) има някой друг със скорошна проблем с BSOD и за актуализиране на Windows?
Не мисля така. Звучи като нещо, двете са свързани.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 10-ти август 2008, 14:54
Член Група

Ами при никакви обстоятелства с моя лаптоп HDD, свързани всеки компютър, няма да зарежда. Свали го и си тръгваме. Без диск в лаптопа си го ботуши, проверки на DVD карам тогава арго правя нещо друго. с него, там няма право на всички.
Old 10-ти август 2008, 14:57
Модератор Група

В този случай ти си прав в мисленето на твърдия диск е прецакани.

Той също така звучи като че ли няма да се върне, за да ви се неща извън него. Можете да го изпратите на PC World или сходни, за да се опитам да го възстанови, но те ще ви струва майка си и баща си за него.

Лаптопа е в гаранция още?

Old 10-ти август 2008, 15:30
Член Група

Това е "да" Надявам се, че мога да намеря befor получаване октомври .. Ако се оправи един IM по никакъв отчаяно се нуждаят за нея в момента само във файловете, хаха.

Знам, че ми OS isn't в обхвата на гаранцията, но лошо, проверете дали на HDD е пържено и да видим дали е моята информация е твърде назад
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Иска ми се да етикет това по-добре, но всичко, което мога да мисля, е "много въпроси" rosway Windows операционни системи 0 4 юни 2009 17:44
Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" ashaiba Общи Хардуер Чат 6 13 Март 2009 15:56
Whats с всички "Новини Bot" неща. Има подобен 1000000 от тях! cheesepuff Общността Новини & Чат 4 12 Март 2008 04:48
Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". aechain Windows операционни системи 5 24 Jan 2008 15:45
", които трябва да си купя лаптоп, buchanan?", "е, аз ще огледам наоколо" buchanan Лаптопи, Mobiles & текст 15 12 ноември 2007 11:29
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc