![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Изглежда ми последно темата за моите приятели компютър направи лаптопа си отида маймуна върху мен. Имах за актуализиране на Windows досада и рестартира, където е посрещнат с прекрасен BSOD. Рестартира, пак същото, забраните рестартирате и да имат поглед върху проблема и той се оказва шофьор въпроси. Не е проблем, компютъра стартира като на този етап аз въртя на разстояние от лаптопа си и го изключете (батерията е ляво, за да удължи живота си 1H 12 м) да намеря ремонт Изглед ръководство в MSKB и има диск, който твърди, че решение на този проблем . Включа компютъра си и отива на разстояние. Не предупреждение и беше моментално. Видях светлина дойде на власт и преди да може да мигам тя отиде. В този момент мислех, че "великите" Опитах всякакви неща и са прибягнали до изваждане на твърд диск и са го опитвали в друг компютър и когато го включите в друга машина то имам навик обувка. Навик дори да започне. Така че моята HDD е пържено. Това, което искам да знам е: А) е налице съществена информация по този твърд диск, може да бъдат възстановени? Б) са налице всички проверки, което мога да направя така че новите ми doesn't HDD се пържен прекалено? В) има някой друг със скорошна проблем с BSOD и за актуализиране на Windows? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
Цитат:
|
| |||
| |||
| Ами при никакви обстоятелства с моя лаптоп HDD, свързани всеки компютър, няма да зарежда. Свали го и си тръгваме. Без диск в лаптопа си го ботуши, проверки на DVD карам тогава арго правя нещо друго. с него, там няма право на всички. |
|
| |||
| |||
| В този случай ти си прав в мисленето на твърдия диск е прецакани. Той също така звучи като че ли няма да се върне, за да ви се неща извън него. Можете да го изпратите на PC World или сходни, за да се опитам да го възстанови, но те ще ви струва майка си и баща си за него. Лаптопа е в гаранция още?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Това е "да" Надявам се, че мога да намеря befor получаване октомври .. Ако се оправи един IM по никакъв отчаяно се нуждаят за нея в момента само във файловете, хаха. Знам, че ми OS isn't в обхвата на гаранцията, но лошо, проверете дали на HDD е пържено и да видим дали е моята информация е твърде назад |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Иска ми се да етикет това по-добре, но всичко, което мога да мисля, е "много въпроси" | rosway | Windows операционни системи | 0 | 4 юни 2009 17:44 |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Whats с всички "Новини Bot" неща. Има подобен 1000000 от тях! | cheesepuff | Общността Новини & Чат | 4 | 12 Март 2008 04:48 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| ", които трябва да си купя лаптоп, buchanan?", "е, аз ще огледам наоколо" | buchanan | Лаптопи, Mobiles & текст | 15 | 12 ноември 2007 11:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |