menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Vícenásobná "to" jde o špatný notebook

Reply

Thread Nástroje
Old 10 srpna 2008, 14:12
Člen Skupina

Default Vícenásobná "to" jde o špatný notebook

Zdá se, že můj poslední závit o mých kamarádů počítač se má laptop opice jdou na mě. Měl jsem Windows Update podráždění a restartovat, kde jsem se pozdravil s krásnou BSOD. Restartuje, jako dřív, vypněte a znovu se podívat na problém, a to dopadá, aby se problémů s ovladači. Není problém, stolní startují na kterém místě i vypnout notebook a odpojte ji (baterie je vynechána prodloužení jeho životnosti 1h 12m) i najít návod na opravu Vista MSKB a tam je disk, na kterém tvrdí, že tento problém opravit . Otočila jsem na laptop a jde pryč. Žádné varování, a to okamžitě. Viděl jsem, jak moc světla pojď a než se mohl mrknout, že odešel. V tomto bodě však i "velké" pokusil nejrůznější věci a uchýlili k vytažení HDD a snaží se v jiném PC a když jsem ho připojte do jakéhokoliv zařízení je zvyklý startovat. I wont start. Takže můj HDD smažené. To, co chci vědět, je:

A) Je důležité informace o tomto HDD, to může být vrácena?
B) Existují nějaké kontroly, můžu to můj nový HDD doesnt dostat smažené taky?
C) někdo jiný měl nedávno problém s BSOD a systém Windows Update?
Old 10 srpna 2008, 14:44
Moderátor skupiny

Citace:
A) Je důležité informace o tomto HDD, to může být vrácena?
Ano, s největší pravděpodobností / nadějně. Have you tried připojením k jinému počítači jako slave disk, tj. nikoliv ten, že boty? Možná se budete muset dostat adaptér na to ale pokud je to laptop drive, nejsou však nákladná.

Citace:
B) Existují nějaké kontroly, můžu to můj nový HDD doesnt dostat smažené taky?
Ne tak docela. Zní to jako bizarní problém, ale nejsem si jist, zda pevný disk je vlastně smažené. Co se stane, když notebook až moc přesně? A bez pohonu?

Citace:
C) někdo jiný měl nedávno problém s BSOD a systém Windows Update?
Myslím, že ne. Zní to jako dvě věci spolu nesouvisejí.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 10 srpna 2008, 14:54
Člen Skupina

No v žádném případě se má laptop HDD připojen jakýkoli počítač won't boot. sejměte ji a jdete pryč. Bez disku v mém notebooku, že boty, kontroluje DVD-ROM pak převýšení dělat nic jiného. se to tam vůbec žádnou sílu.
Old 10 srpna 2008, 14:57
Moderátor skupiny

V takovém případě máte pravdu, když na pevný disk je v háji.

To také zní, jako kdyby se nebude vracet k vám dostat věci mimo něj. Můžete poslat na PC World nebo podobné, a pokusí se obnovit to, ale oni vám bude účtovat ruku a nohu za to.

Je notebook v záruce ještě?

Old 10 srpna 2008, 15:30
Člen Skupina

Je to jen doufám, že ano, i já si najít převzetí Před montáží říjen .. By mělo být v pořádku im v žádném zoufale potřebují pro to v současné době pouze souborů lol.

Vím, že můj OS isnt zahrnuty v rámci záruky, ale špatně si zkontrolujte, zda je pevný disk, je smažené a uvidíme, jestli moje údaje vrátí příliš
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.