![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdá se, že můj poslední závit o mých kamarádů počítač se má laptop opice jdou na mě. Měl jsem Windows Update podráždění a restartovat, kde jsem se pozdravil s krásnou BSOD. Restartuje, jako dřív, vypněte a znovu se podívat na problém, a to dopadá, aby se problémů s ovladači. Není problém, stolní startují na kterém místě i vypnout notebook a odpojte ji (baterie je vynechána prodloužení jeho životnosti 1h 12m) i najít návod na opravu Vista MSKB a tam je disk, na kterém tvrdí, že tento problém opravit . Otočila jsem na laptop a jde pryč. Žádné varování, a to okamžitě. Viděl jsem, jak moc světla pojď a než se mohl mrknout, že odešel. V tomto bodě však i "velké" pokusil nejrůznější věci a uchýlili k vytažení HDD a snaží se v jiném PC a když jsem ho připojte do jakéhokoliv zařízení je zvyklý startovat. I wont start. Takže můj HDD smažené. To, co chci vědět, je: A) Je důležité informace o tomto HDD, to může být vrácena? B) Existují nějaké kontroly, můžu to můj nový HDD doesnt dostat smažené taky? C) někdo jiný měl nedávno problém s BSOD a systém Windows Update? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Citace:
Citace:
Citace:
|
| |||
| |||
| No v žádném případě se má laptop HDD připojen jakýkoli počítač won't boot. sejměte ji a jdete pryč. Bez disku v mém notebooku, že boty, kontroluje DVD-ROM pak převýšení dělat nic jiného. se to tam vůbec žádnou sílu. |
|
| |||
| |||
| V takovém případě máte pravdu, když na pevný disk je v háji. To také zní, jako kdyby se nebude vracet k vám dostat věci mimo něj. Můžete poslat na PC World nebo podobné, a pokusí se obnovit to, ale oni vám bude účtovat ruku a nohu za to. Je notebook v záruce ještě?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je to jen doufám, že ano, i já si najít převzetí Před montáží říjen .. By mělo být v pořádku im v žádném zoufale potřebují pro to v současné době pouze souborů lol. Vím, že můj OS isnt zahrnuty v rámci záruky, ale špatně si zkontrolujte, zda je pevný disk, je smažené a uvidíme, jestli moje údaje vrátí příliš |