μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Πολλαπλές "πράγματα" πάει καλά για laptop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Αυγούστου 2008, 14:12
Μέλος Ομάδα

Default Πολλαπλές "πράγματα" πάει καλά για laptop

Φαίνεται τελευταίο νήμα μου για τους φίλους του υπολογιστή μου έχει γίνει lap-top μου πάει πίθηκος για μένα. Είχα Windows Update ενόχληση και επανεκκίνηση όπου έγινε δεκτή με μια υπέροχη BSOD. Επανεκκίνηση του, το ίδιο πάλι, απενεργοποιήστε την επανεκκίνηση και ρίξτε μια ματιά στο πρόβλημα και ότι θα καταλήξει να είναι θέματα του οδηγού. Δεν είναι ένα πρόβλημα, επιφάνεια εργασίας ξεκινά, κατά την οποία θ σημείο κλείνω φορητό μου υπολογιστή και αποσυνδέστε τον (μπαταρία έχει αφαιρεθεί, να παρατείνει 1h 12m της ζωής του) να βρω έναν οδηγό επισκευή παραθύρων στην MSKB και υπάρχει ένα δίσκο που ισχυρίζεται να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα . Η σειρά lap-top μου και να πηγαίνει μακριά. Δεν προειδοποίηση και ήταν άμεση. Είδα το φως έρχονται στην εξουσία και πριν μπορείτε να αναβοσβήνει πήγε μακριά. Σε αυτό το σημείο i αν και "μεγάλη" δοκιμάσει όλα τα είδη πράγμα και έχουν καταφύγει για να φεύγουν από το σκληρό δίσκο και να προσπαθούν να σε άλλο υπολογιστή και όταν την συνδέσετε σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα που συνηθίζει εκκίνησης. Συνηθισμένος ακόμη αρχίσει. Έτσι HDD μου είναι τηγανητό. Αυτό που θέλω να μάθω είναι:

Α) Είναι ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με το σκληρό δίσκο, μπορεί να ανακτηθεί;
Β) Υπάρχουν έλεγχοι που μπορώ να το πράξουν νέα doesn't HDD μου πάρει τηγανητά πολύ;
Γ) Έχει κάποιος άλλος είχε ένα πρόσφατο πρόβλημα με τα BSOD και το Windows Update;
Old 10 Αυγούστου 2008, 14:44
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Α) Είναι ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με το σκληρό δίσκο, μπορεί να ανακτηθεί;
Ναι, πιθανότατα / ελπίζω. Έχετε δοκιμάσει συνδέσετε σε έναν άλλο υπολογιστή ως εξαρτημένη μονάδα δίσκου, δηλαδή δεν είναι αυτή που θα μπότες μακριά; Ίσως χρειαστεί να πάρετε έναν προσαρμογέα για να γίνει αυτό όμως, αν αυτό είναι ένα φορητό δίσκο, δεν είναι ακριβό όμως.

Απόσπασμα:
Β) Υπάρχουν έλεγχοι που μπορώ να το πράξουν νέα doesn't HDD μου πάρει τηγανητά πολύ;
Οχι. Ακούγεται σαν μια περίεργη πρόβλημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ο σκληρός δίσκος είναι πράγματι τηγανητό. Τι συμβαίνει όταν ισχύος του φορητού υπολογιστή μέχρι ακριβώς; Με και δεν το δίσκο;

Απόσπασμα:
Γ) Έχει κάποιος άλλος είχε ένα πρόσφατο πρόβλημα με τα BSOD και το Windows Update;
Δεν το νομίζω. Ακούγεται σαν το πράγμα δύο είναι ασύνδετα.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 10 Αυγούστου 2008, 14:54
Μέλος Ομάδα

Καλά σε κάθε περίσταση με το φορητό μου υπολογιστή συνδεδεμένο σκληρό δίσκο κάθε υπολογιστή δεν ξεκινάει. πάρτε μακριά και να πας μακριά. Δεν το δίσκο στο φορητό υπολογιστή μου μπότες, ελέγχει το DVD drive τότε επίκλιση κάνετε τίποτα άλλο. με αυτό, δεν υπάρχει δύναμη σε όλους.
Old 10 Αυγούστου 2008, 14:57
Συντονιστής Ομάδας

Σε περίπτωση που έχετε δίκιο στον τρόπο σκέψης του σκληρού δίσκου είναι βιδωτά.

Ακούγεται, επίσης, ως εάν δεν πρόκειται να επανέλθω για να σας πάρει πράγματα από αυτό. Μπορείτε να στείλετε στο PC World ή παρόμοιο για να προσπαθήσει να ανακτήσει αυτό, αλλά θα σας χρεώσει ένα χέρι και ένα πόδι για αυτό.

Είναι ο φορητός υπολογιστής εξακολουθεί να καλύπτεται από την εγγύηση;

Old 10 Αυγούστου 2008, 15:30
Μέλος Ομάδα

Είναι ναι Ελπίζω μόνο που μπορώ να βρω την befor παραλαβή Οκτώβριο .. Πρέπει να εντάξει σε ένα im δεν απόλυτη ανάγκη για αυτή τη στιγμή μόνο το lol αρχεία.

Ξέρω το isnt OS μου που καλύπτονται από την εγγύηση, αλλά κακή ελέγξτε αν το HDD είναι τηγανητό είναι και να δούμε αν ο λογαριασμός μου έρχεται πίσω πολύ
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μακάρι να μπορούσα σήμα αυτό καλύτερα, αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι "πολλαπλά θέματα" rosway Λειτουργικά συστήματα Windows 0 4η Ιουν 2009 17:44
Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 6 13 Μαρ 2009 15:56
Τι με όλα τα "Νέα Bot" πράγματα. εκεί όπως και 1.000.000 από αυτούς! cheesepuff Κοινότητας Νέα & Chat 4 12 Μαρ 2008 04:48
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
"laptop το οποίο θα πρέπει να αγοράσω, Buchanan;", "er, Θα κοιτάξουμε γύρω" Buchanan Laptops, Κινητά & PDA 15 12 Νοε 2007 11:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.