![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται τελευταίο νήμα μου για τους φίλους του υπολογιστή μου έχει γίνει lap-top μου πάει πίθηκος για μένα. Είχα Windows Update ενόχληση και επανεκκίνηση όπου έγινε δεκτή με μια υπέροχη BSOD. Επανεκκίνηση του, το ίδιο πάλι, απενεργοποιήστε την επανεκκίνηση και ρίξτε μια ματιά στο πρόβλημα και ότι θα καταλήξει να είναι θέματα του οδηγού. Δεν είναι ένα πρόβλημα, επιφάνεια εργασίας ξεκινά, κατά την οποία θ σημείο κλείνω φορητό μου υπολογιστή και αποσυνδέστε τον (μπαταρία έχει αφαιρεθεί, να παρατείνει 1h 12m της ζωής του) να βρω έναν οδηγό επισκευή παραθύρων στην MSKB και υπάρχει ένα δίσκο που ισχυρίζεται να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα . Η σειρά lap-top μου και να πηγαίνει μακριά. Δεν προειδοποίηση και ήταν άμεση. Είδα το φως έρχονται στην εξουσία και πριν μπορείτε να αναβοσβήνει πήγε μακριά. Σε αυτό το σημείο i αν και "μεγάλη" δοκιμάσει όλα τα είδη πράγμα και έχουν καταφύγει για να φεύγουν από το σκληρό δίσκο και να προσπαθούν να σε άλλο υπολογιστή και όταν την συνδέσετε σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα που συνηθίζει εκκίνησης. Συνηθισμένος ακόμη αρχίσει. Έτσι HDD μου είναι τηγανητό. Αυτό που θέλω να μάθω είναι: Α) Είναι ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με το σκληρό δίσκο, μπορεί να ανακτηθεί; Β) Υπάρχουν έλεγχοι που μπορώ να το πράξουν νέα doesn't HDD μου πάρει τηγανητά πολύ; Γ) Έχει κάποιος άλλος είχε ένα πρόσφατο πρόβλημα με τα BSOD και το Windows Update; |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Καλά σε κάθε περίσταση με το φορητό μου υπολογιστή συνδεδεμένο σκληρό δίσκο κάθε υπολογιστή δεν ξεκινάει. πάρτε μακριά και να πας μακριά. Δεν το δίσκο στο φορητό υπολογιστή μου μπότες, ελέγχει το DVD drive τότε επίκλιση κάνετε τίποτα άλλο. με αυτό, δεν υπάρχει δύναμη σε όλους. |
|
| |||
| |||
| Σε περίπτωση που έχετε δίκιο στον τρόπο σκέψης του σκληρού δίσκου είναι βιδωτά. Ακούγεται, επίσης, ως εάν δεν πρόκειται να επανέλθω για να σας πάρει πράγματα από αυτό. Μπορείτε να στείλετε στο PC World ή παρόμοιο για να προσπαθήσει να ανακτήσει αυτό, αλλά θα σας χρεώσει ένα χέρι και ένα πόδι για αυτό. Είναι ο φορητός υπολογιστής εξακολουθεί να καλύπτεται από την εγγύηση;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Είναι ναι Ελπίζω μόνο που μπορώ να βρω την befor παραλαβή Οκτώβριο .. Πρέπει να εντάξει σε ένα im δεν απόλυτη ανάγκη για αυτή τη στιγμή μόνο το lol αρχεία. Ξέρω το isnt OS μου που καλύπτονται από την εγγύηση, αλλά κακή ελέγξτε αν το HDD είναι τηγανητό είναι και να δούμε αν ο λογαριασμός μου έρχεται πίσω πολύ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μακάρι να μπορούσα σήμα αυτό καλύτερα, αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι "πολλαπλά θέματα" | rosway | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 4η Ιουν 2009 17:44 |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Τι με όλα τα "Νέα Bot" πράγματα. εκεί όπως και 1.000.000 από αυτούς! | cheesepuff | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 12 Μαρ 2008 04:48 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| "laptop το οποίο θα πρέπει να αγοράσω, Buchanan;", "er, Θα κοιτάξουμε γύρω" | Buchanan | Laptops, Κινητά & PDA | 15 | 12 Νοε 2007 11:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |