manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Višestruki "stvari" odlazeći izvrnut na laptop

Reply

Thread Tools
Old 10 kolovoz 2008, 14:12
Member Group

Default Višestruki "stvari" odlazeći izvrnut na laptop

Čini mi zadnje niti o mojim prijateljima računalo je napravio moj laptop ide majmun na mene. Sam imao muka Windows Update i ponovno pokretanje, gdje je dočekan i sa lijepim BSOD. Ponovo pokrene, isti opet, onemogućiti i ponovo imaju pogled na problem i ispada da se vozač pitanja. Nije problem, desktop počinje do točke na kojoj sam otpustiti moj laptop i isključite ga (Baterija je izostavljen da produži svoj život 1h 12m) i naći vodič Vidik utočište u MSKB i tu je disk koji tvrdi to škripac ovaj problem . Okrećem moj laptop i na to ide van. Bez upozorenja i to je bio trenutak. Vidio sam svijetlo dođe na vlast i prije nego te mogao trepnuti da je otišao off. U ovom trenutku ja ipak "velik" je pokušao sve vrste stvar i pribjegla čupanje HDD i ona pokušava na drugi PC i kad sam ga priključite u bilo koji drugi stroj Internet navika čizma. Navika i započeti. Tako je pržena moj HDD. Ono što želim znati je:

) Tu je bitno da je informacija o HDD, mogu se vratiti ga?
B) Ima li kakvih provjera mogu učiniti moj novi HDD doesnt get pržene previše?
C) Da li je itko drugi imao problem sa nedavnim BSOD i Windows Update?
Old 10 kolovoz 2008, 14:44
Moderator / ica grupe

Quote:
) Tu je bitno da je informacija o HDD, mogu se vratiti ga?
Da, najvjerojatnije / nadajmo se. Jeste li pokušao ga uključiti u na drugo računalo kao rob pogon, tj. ne one gdje čizme off? Vi svibanj morati doći adapter to učiniti iako ako je laptop drive, oni su ipak nije skupo.

Quote:
B) Ima li kakvih provjera mogu učiniti moj novi HDD doesnt get pržene previše?
Ne baš. Zvuči kao bizaran problem, ali Ja sam ne siguran ako hard disk je zapravo pržene. Što se događa kada snaga laptop gore točno? Sa i bez pogona?

Quote:
C) Da li je itko drugi imao problem sa nedavnim BSOD i Windows Update?
Ne mislim tako. Zvuci poput dvije stvari nisu povezani.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 10 kolovoz 2008, 14:54
Member Group

Pa u bilo kojim okolnostima s moj laptop spojen HDD bilo koje računalo neće dignuti. ga skinuti i daleko te ići. Bez voziti u mojem laptop je čizme, provjerava DVD voziti onda ne mogu učiniti ništa drugo. s njom u nema snage na sve.
Old 10 kolovoz 2008, 14:57
Moderator / ica grupe

U tom slučaju imaš pravo na mišljenje hard disk je pijan.

To također zvuči kao da to ne ide da se vrati i neka vam se stvari od njega. Možete poslati to za PC Svjetski dan ili slično za njih i pokušati ga vratiti, ali oni će vam naplatiti ruku i nogu za to.

Da li je laptop još pod jamstvom?

Old 10 kolovoz 2008, 15:30
Member Group

To je samo nada da sam ja mogu naći potvrdu prije listopada .. Should be alright im ni strašna potreba za to u ovom trenutku samo datoteke lol.

Znam da moj OS isn't samo pod garanciju, ali bolestan provjerite da li se pržene HDD je i vidjeti ako je moj info se vraća previše
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.