![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Čini mi zadnje niti o mojim prijateljima računalo je napravio moj laptop ide majmun na mene. Sam imao muka Windows Update i ponovno pokretanje, gdje je dočekan i sa lijepim BSOD. Ponovo pokrene, isti opet, onemogućiti i ponovo imaju pogled na problem i ispada da se vozač pitanja. Nije problem, desktop počinje do točke na kojoj sam otpustiti moj laptop i isključite ga (Baterija je izostavljen da produži svoj život 1h 12m) i naći vodič Vidik utočište u MSKB i tu je disk koji tvrdi to škripac ovaj problem . Okrećem moj laptop i na to ide van. Bez upozorenja i to je bio trenutak. Vidio sam svijetlo dođe na vlast i prije nego te mogao trepnuti da je otišao off. U ovom trenutku ja ipak "velik" je pokušao sve vrste stvar i pribjegla čupanje HDD i ona pokušava na drugi PC i kad sam ga priključite u bilo koji drugi stroj Internet navika čizma. Navika i započeti. Tako je pržena moj HDD. Ono što želim znati je:
) Tu je bitno da je informacija o HDD, mogu se vratiti ga? B) Ima li kakvih provjera mogu učiniti moj novi HDD doesnt get pržene previše? C) Da li je itko drugi imao problem sa nedavnim BSOD i Windows Update? |
|
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|||
|
|||
|
Pa u bilo kojim okolnostima s moj laptop spojen HDD bilo koje računalo neće dignuti. ga skinuti i daleko te ići. Bez voziti u mojem laptop je čizme, provjerava DVD voziti onda ne mogu učiniti ništa drugo. s njom u nema snage na sve.
|
|
|
|||
|
|||
|
U tom slučaju imaš pravo na mišljenje hard disk je pijan.
To također zvuči kao da to ne ide da se vrati i neka vam se stvari od njega. Možete poslati to za PC Svjetski dan ili slično za njih i pokušati ga vratiti, ali oni će vam naplatiti ruku i nogu za to. Da li je laptop još pod jamstvom?
|
|||
|
|||
|
To je samo nada da sam ja mogu naći potvrdu prije listopada .. Should be alright im ni strašna potreba za to u ovom trenutku samo datoteke lol.
Znam da moj OS isn't samo pod garanciju, ali bolestan provjerite da li se pržene HDD je i vidjeti ako je moj info se vraća previše |