kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Több "dolog" megy rossz a laptop

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 10, 2008, 14:12
Csoport tagja

Default Több "dolog" megy rossz a laptop

Úgy tűnik, az utolsó szál van a cimborák számítógép tettem laptop megy majom rajtam. Volt egy Windows Update bosszúság és újraindítása, ahol én fogadták bájos BSOD. Újraindult, megint ugyanaz, tiltsa le az újraindítást, és nézd meg a problémát, és kiderül, hogy a vezető kérdések. Nem probléma, desktop indul, amikor is én elzár az én-m laptop és húzza ki azt (akkumulátor, kimarad szerinti meghosszabbításáról 1h 12m élet) találok egy Vista javítási útmutató a MSKB és van egy korong, amely azt állítja, hogy probléma megoldásához . Azt viszont én-m laptop, és megy le. Nincs figyelmeztetés, és azt azonnal. Láttam a jelzőfény gyere és mielőtt tudott villogni, hogy elment. Ezen a ponton, ha "nagy" próbált mindenféle dolog, és ezért inkább húzza ki a HDD és próbálja meg egy másik számítógéphez, és mikor én dugja be más gép ez szokás csomagtartó. Szokás még elindul. Szóval a HDD van sütve. Azt akarom tudni:

A) A létfontosságú információt, hogy a HDD, lehet ez vissza?
B) Van-e bármilyen ellenőrzést tudom ezt az új HDD doesnt get sült is?
C) már valaki más is a közelmúltban probléma a BSOD és a Windows Update?
Old Augusztus 10, 2008, 14:44
Moderátor Csoport

Idézet:
A) A létfontosságú információt, hogy a HDD, lehet ez vissza?
Igen, valószínűleg / remélhetőleg. Próbálta már dugulás azt másik számítógépre, mint egy rabszolga meghajtót, vagyis nem az, hogy a bakancsát? Előfordulhat, hogy kap egy adaptert erre bár ha ez egy laptop-meghajtó, hogy nem drága mégis.

Idézet:
B) Van-e bármilyen ellenőrzést tudom ezt az új HDD doesnt get sült is?
Nem igazán. Úgy hangzik, mint egy furcsa probléma, de nem vagyok biztos benne, hogy a merevlemez valójában sült. Mi történik, ha bekapcsolod a laptopot ki pontosan? És anélkül is hajt?

Idézet:
C) már valaki más is a közelmúltban probléma a BSOD és a Windows Update?
Nem hiszem. Úgy hangzik, mintha a két dolog nem független.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Augusztus 10, 2008, 14:54
Csoport tagja

Nos minden körülmények között az én laptop HDD csatlakoztatott számítógép nem fog elindulni. vegye le, és menj el. Nélkül, a meghajtó az én laptop ez csizma, ellenőrzi a DVD-meghajtót, majd vidám csinál akármi mást. vele ott nincs hatalma egyáltalán.
Old Augusztus 10, 2008, 14:57
Moderátor Csoport

Ebben az esetben igazad van a gondolkodás a merevlemez csavarni.

Azt is úgy hangzik, mintha ez nem fog visszajönni, hogy hadd kap cuccot le róla. Akkor küldje el a PC World, vagy hasonló számukra, hogy megpróbálja vissza, de az is fog ezért a kar és a lábát érte.

Ez a laptop garanciális még?

Old Augusztus 10, 2008, 15:30
Csoport tagja

Ez igen De remélem, megtalálja a kézhezvételétől befor október .. Kell, rendben van a PM-ben sem szörnyű szükségességét is jelenleg csak a fájlok lol.

Tudom, hogy én OS isnt terjed ki a garancia, de rossz nézni, hogy a HDD alatt van sütve, és nézd meg az én info jön vissza túl
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.