![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, az utolsó szál van a cimborák számítógép tettem laptop megy majom rajtam. Volt egy Windows Update bosszúság és újraindítása, ahol én fogadták bájos BSOD. Újraindult, megint ugyanaz, tiltsa le az újraindítást, és nézd meg a problémát, és kiderül, hogy a vezető kérdések. Nem probléma, desktop indul, amikor is én elzár az én-m laptop és húzza ki azt (akkumulátor, kimarad szerinti meghosszabbításáról 1h 12m élet) találok egy Vista javítási útmutató a MSKB és van egy korong, amely azt állítja, hogy probléma megoldásához . Azt viszont én-m laptop, és megy le. Nincs figyelmeztetés, és azt azonnal. Láttam a jelzőfény gyere és mielőtt tudott villogni, hogy elment. Ezen a ponton, ha "nagy" próbált mindenféle dolog, és ezért inkább húzza ki a HDD és próbálja meg egy másik számítógéphez, és mikor én dugja be más gép ez szokás csomagtartó. Szokás még elindul. Szóval a HDD van sütve. Azt akarom tudni: A) A létfontosságú információt, hogy a HDD, lehet ez vissza? B) Van-e bármilyen ellenőrzést tudom ezt az új HDD doesnt get sült is? C) már valaki más is a közelmúltban probléma a BSOD és a Windows Update? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
Idézet:
|
| |||
| |||
| Nos minden körülmények között az én laptop HDD csatlakoztatott számítógép nem fog elindulni. vegye le, és menj el. Nélkül, a meghajtó az én laptop ez csizma, ellenőrzi a DVD-meghajtót, majd vidám csinál akármi mást. vele ott nincs hatalma egyáltalán. |
|
| |||
| |||
| Ebben az esetben igazad van a gondolkodás a merevlemez csavarni. Azt is úgy hangzik, mintha ez nem fog visszajönni, hogy hadd kap cuccot le róla. Akkor küldje el a PC World, vagy hasonló számukra, hogy megpróbálja vissza, de az is fog ezért a kar és a lábát érte. Ez a laptop garanciális még?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ez igen De remélem, megtalálja a kézhezvételétől befor október .. Kell, rendben van a PM-ben sem szörnyű szükségességét is jelenleg csak a fájlok lol. Tudom, hogy én OS isnt terjed ki a garancia, de rossz nézni, hogy a HDD alatt van sütve, és nézd meg az én info jön vissza túl |