פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

מספר "דברים" לא בסדר הולך על הנייד

Reply

שרשרת כלים
Old 10 אוגוסט 2008, 14:12
חבר קבוצת

Default מספר "דברים" לא בסדר הולך על הנייד

נראה לי האחרון פתיל mates על המחשב הנייד שלי הפך עבור APE עלי. היה לי ב-Windows Update ו מורת מחדש איפה הייתי בירך עם נחמד BSOD. מחדש, שוב אותו, להשבית או להפעיל מחדש את חייבת לראות את הבעיה וזה מתברר להיות הנהג בעיות. אין בעיה, Desktop מופעל על הצבע שבו אוכל לכבות את הנייד שלי ואת לנתק את זה (עזבו את המצבר כדי להאריך את חיי 1h 12m) אני מוצא Vista לתקן את המדריך MSKB ויש לדיסק אשר לטענות על מנת לתקן בעיה זו . אני פונה על הנייד שלי והוא הולך ממני. לא אזהרה, וזה היה מיידיות. ראיתי את עוצמת האור קדימה ולפני זה אתה יכול להבהב הלכו. בשלב זה אני בכל זאת "נהדר" ניסיתי כל מיני דברים ויש להם resorted כדי למשוך את HDD ולנסות את זה אחרת המחשב וכאשר אני תקע אותו לתוך כל מחשב אחר זה אתחול רגיל. Wont אפילו להתחיל. אז HDD שלי הוא מטוגן. מה שאני רוצה לדעת הוא:

א) יש מידע חיוני על HDD, זה יכול להיות התאושש?
ב) האם יש בדיקות שאני יכול לעשות זאת אני חדש HDD doesn't פריד לקבל מדי?
ג) היה מישהו אחר לאחרונה בעיה עם BSOD ו-Windows Update?
Old 10 אוגוסט 2008, 14:44
מנהל קבוצת

ציטוט:
א) יש מידע חיוני על HDD, זה יכול להיות התאושש?
כן, ככל הנראה / בתקווה. האם ניסית פקיקה אותו למחשב אחר בתור כונן משני, כלומר, זה לא אחד את המגפיים? ייתכן שיהיה עליך לקבל מתאם כדי לעשות זאת, אם למרות זאת הוא כונן נייד, הם אף לא יקר.

ציטוט:
ב) האם יש בדיקות שאני יכול לעשות זאת אני חדש HDD doesn't פריד לקבל מדי?
לא ממש. נשמע כמו בעיה מוזר, אבל אני לא בטוח אם הכונן הקשיח הוא למעשה מטוגנים. מה קורה כאשר כוח של הנייד למעלה בדיוק? עם או בלי הכונן?

ציטוט:
ג) היה מישהו אחר לאחרונה בעיה עם BSOD ו-Windows Update?
לא חושב כך. נשמע כמו דבר שני הם קשורים.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 10 אוגוסט 2008, 14:54
חבר קבוצת

ובכן בכל נסבה HDD הנייד שלי עם כל מחשב המחובר לא האתחול. תוריד את זה ממני או שאתה הולך. בלי כונן נייד זה המגפיים שלי, בודק את ה-DVD ולאחר מכן צביעות לעשות משהו אחר. עם זאת יש לא בכל הכוח.
Old 10 אוגוסט 2008, 14:57
מנהל קבוצת

במקרה שאתה ממש לחשוב על הכונן הקשיח הוא מוברג.

גם זה נשמע כאילו היא לא מתכוונת לחזור לאפשר לך לקבל את זה ממני דברים. אתה יכול לשלוח אותו ל-PC העולמי או דומות להן כדי לנסות לשחזר את זה אבל הם תחייב לך רגל ואת היד על זה.

האם הנייד עדיין תחת אחריות?

Old 10 אוגוסט 2008, 15:30
חבר קבוצת

זה כן אני רק מקווה שאני יכול למצוא את קבלת befor אוקטובר .. צריך להיות בסדר של הודעות מיידיות לא נורא צריך את זה בשלב זה רק את הקבצים LOL.

אני מכיר את מערכת ההפעלה isn't מכוסה תחת להבטיח חולה אבל בדוק אם הוא מטוגן HDD להיות ולראות אם מידע שלי יחזור מדי
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הלוואי שאני יכולתי תווית זה טוב יותר, אבל כל מה שאני יכול לחשוב הוא "מספר בעיות" rosway מערכות ההפעלה Windows 0 4th יוני 2009 17:44
שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" ashaiba כללי חומרה צ 'אט 6 13 מרץ 2009 15:56
מה עם כל "בוט חדשות" דברים. שם כמו 1,000,000 מהם! cheesepuff קהילה חדשות וצ 'אטים 4 12th מרץ 2008 04:48
לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". aechain מערכות ההפעלה Windows 5 24 ינואר 2008 15:45
"אילו אני צריכה לקנות מחשב נייד, buchanan?", "ER, אני מסתכל מסביב יהיה" buchanan מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 15 12th נובמבר 2007 11:29
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.