![]() |
|
| |||
| |||
| נראה לי האחרון פתיל mates על המחשב הנייד שלי הפך עבור APE עלי. היה לי ב-Windows Update ו מורת מחדש איפה הייתי בירך עם נחמד BSOD. מחדש, שוב אותו, להשבית או להפעיל מחדש את חייבת לראות את הבעיה וזה מתברר להיות הנהג בעיות. אין בעיה, Desktop מופעל על הצבע שבו אוכל לכבות את הנייד שלי ואת לנתק את זה (עזבו את המצבר כדי להאריך את חיי 1h 12m) אני מוצא Vista לתקן את המדריך MSKB ויש לדיסק אשר לטענות על מנת לתקן בעיה זו . אני פונה על הנייד שלי והוא הולך ממני. לא אזהרה, וזה היה מיידיות. ראיתי את עוצמת האור קדימה ולפני זה אתה יכול להבהב הלכו. בשלב זה אני בכל זאת "נהדר" ניסיתי כל מיני דברים ויש להם resorted כדי למשוך את HDD ולנסות את זה אחרת המחשב וכאשר אני תקע אותו לתוך כל מחשב אחר זה אתחול רגיל. Wont אפילו להתחיל. אז HDD שלי הוא מטוגן. מה שאני רוצה לדעת הוא: א) יש מידע חיוני על HDD, זה יכול להיות התאושש? ב) האם יש בדיקות שאני יכול לעשות זאת אני חדש HDD doesn't פריד לקבל מדי? ג) היה מישהו אחר לאחרונה בעיה עם BSOD ו-Windows Update? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
| |||
| |||
| ובכן בכל נסבה HDD הנייד שלי עם כל מחשב המחובר לא האתחול. תוריד את זה ממני או שאתה הולך. בלי כונן נייד זה המגפיים שלי, בודק את ה-DVD ולאחר מכן צביעות לעשות משהו אחר. עם זאת יש לא בכל הכוח. |
|
| |||
| |||
| במקרה שאתה ממש לחשוב על הכונן הקשיח הוא מוברג. גם זה נשמע כאילו היא לא מתכוונת לחזור לאפשר לך לקבל את זה ממני דברים. אתה יכול לשלוח אותו ל-PC העולמי או דומות להן כדי לנסות לשחזר את זה אבל הם תחייב לך רגל ואת היד על זה. האם הנייד עדיין תחת אחריות?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| זה כן אני רק מקווה שאני יכול למצוא את קבלת befor אוקטובר .. צריך להיות בסדר של הודעות מיידיות לא נורא צריך את זה בשלב זה רק את הקבצים LOL. אני מכיר את מערכת ההפעלה isn't מכוסה תחת להבטיח חולה אבל בדוק אם הוא מטוגן HDD להיות ולראות אם מידע שלי יחזור מדי |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הלוואי שאני יכולתי תווית זה טוב יותר, אבל כל מה שאני יכול לחשוב הוא "מספר בעיות" | rosway | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 4th יוני 2009 17:44 |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| מה עם כל "בוט חדשות" דברים. שם כמו 1,000,000 מהם! | cheesepuff | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 12th מרץ 2008 04:48 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| "אילו אני צריכה לקנות מחשב נייד, buchanan?", "ER, אני מסתכל מסביב יהיה" | buchanan | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 15 | 12th נובמבר 2007 11:29 |
| שרשרת כלים | |
| |