mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Keli "dalykų" going wrong ant laptopo

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 10, 2008, 14:12
Narys

Default Keli "dalykų" going wrong ant laptopo

Atrodo mano paskutinio pokalbio apie mano draugus kompiuterio padarė mano nešiojamas eiti iš proto dėl manęs. Turėjau Windows Update susierzinimas ir vėl, kai man buvo sutiktas su lovely BSOD. Paleistas iš naujo, pats dar kartą, išjungti iš naujo ir turi ne problema atrodo ir jis atsiduria vairuotojo klausimus. Ne problema, Desktop pradeda iki taško, kuriame išjungti savo kompiuterį ir atjunkite jį (baterija yra paliktas pratęsti jo gyvenimą 1h 12m) Man Vista remonto vadovą MSKB ir yra diskų, kurie tvirtina, kad išspręsti šią problemą . Aš savo ruožtu mano nešiojamas, ir jis eina išjungti. Nr įspėjimo ir ji iškart. Mačiau galios šviesos ateiti ir prieš jus gali Blink ji nutrūko. Tuo metu aš nors "didysis" bandė visas dalykas, rūšys ir jau ėmėsi pasitraukė HDD ir bando jį į kitą kompiuterį ir kai aš prijunkite jį į bet kurią kitą mašiną jis įpratęs boot. Papratimas net pradėti. Taigi, mano HDD yra kepti. Ką aš noriu žinoti, yra:

A) yra svarbi informacija, kad dėl HDD, tai gali būti grąžinta?
B) Ar yra kokių nors patikrinimų, galiu tai padaryti savo naują HDD doesnt get kepti per?
C) Ar kas nors dar neseniai turėjo problemų su BSOD ir "Windows Update?
Old Rugpjūtis 10, 2008, 14:44
Moderatorius Grupė

Citata:
A) yra svarbi informacija, kad dėl HDD, tai gali būti grąžinta?
Taip, greičiausiai / tikiuosi. Ar bandėte prijungti jį prie kito, kaip slave diskas kompiuteris, ty ne viena ji batus off? Jums gali gauti adapterį tai padaryti, nors jei tai nešiojamas vairuoti, jos nėra brangus nors.

Citata:
B) Ar yra kokių nors patikrinimų, galiu tai padaryti savo naują HDD doesnt get kepti per?
Not really. Skamba keistai problema, bet nesu tikras, ar kietajame diske yra faktiškai kepti. Kas atsitinka, kai elektros nešiojamas tikslūs? Su ir be disko?

Citata:
C) Ar kas nors dar neseniai turėjo problemų su BSOD ir "Windows Update?
Don't think so. Panašiai kaip dviejų dalykas yra nesusiję.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugpjūtis 10, 2008, 14:54
Narys

Na bet kokiomis aplinkybėmis su mano nešiojamas HDD prijungtas kiekvienas kompiuteris bus ne boot. nuimkite ir toli jums eiti. Be mano laptopo ji batus vairuoti, patikrinimai DVD tada cant do anything else. su ja ten jokios galios.
Old Rugpjūtis 10, 2008, 14:57
Moderatorius Grupė

Tokiu atveju tu teisus mąstymo kietasis diskas yra prisukamas.

Jis taip pat garsus, kaip, jei jis nesiruošia grįžti į let you get stuff off to. Jūs galite nusiųsti jį į PC World "ar panašūs, juos išbandyti ir atsigauti, tačiau jie bus apmokestinti ranką ir ją koja.

Ar pagal garantiją nešiojamas dar?

Old Rugpjūtis 10, 2008, 15:30
Narys

Taip Taip, aš tik tikiuosi, galiu rasti gavimo befor spalis .. Reikia Alright ne labai reikia jai tuo metu, kai tik failai lol im.

Žinau OS forget, kuriems taikoma garantija, bet blogai patikrinti, ar HDD yra keptas yra ir pamatyti, jei mano info grįžta per
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Wish I Could etiketę geriau, bet viskas, ką galima galvoti yra "daug klausimų" rosway Windows "operacinės sistemos 0 4 birželis 2009 17:44
HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" ashaiba General Hardware Chat 6 Kovas 13, 2009 15:56
Kas su visais "Naujienos Bot" dalykų. ten kaip 1.000.000 iš jų! cheesepuff Community News & Chat 4 Kovas 12, 2008 04:48
Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". aechain Windows "operacinės sistemos 5 24 sausis 2008 15:45
", kuris nešiojamas turėčiau pirkti, Buchanan?", "Er, I'll Look Around" Buchanan Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 15 Lapkritis 12, 2007 11:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.