![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atrodo mano paskutinio pokalbio apie mano draugus kompiuterio padarė mano nešiojamas eiti iš proto dėl manęs. Turėjau Windows Update susierzinimas ir vėl, kai man buvo sutiktas su lovely BSOD. Paleistas iš naujo, pats dar kartą, išjungti iš naujo ir turi ne problema atrodo ir jis atsiduria vairuotojo klausimus. Ne problema, Desktop pradeda iki taško, kuriame išjungti savo kompiuterį ir atjunkite jį (baterija yra paliktas pratęsti jo gyvenimą 1h 12m) Man Vista remonto vadovą MSKB ir yra diskų, kurie tvirtina, kad išspręsti šią problemą . Aš savo ruožtu mano nešiojamas, ir jis eina išjungti. Nr įspėjimo ir ji iškart. Mačiau galios šviesos ateiti ir prieš jus gali Blink ji nutrūko. Tuo metu aš nors "didysis" bandė visas dalykas, rūšys ir jau ėmėsi pasitraukė HDD ir bando jį į kitą kompiuterį ir kai aš prijunkite jį į bet kurią kitą mašiną jis įpratęs boot. Papratimas net pradėti. Taigi, mano HDD yra kepti. Ką aš noriu žinoti, yra: A) yra svarbi informacija, kad dėl HDD, tai gali būti grąžinta? B) Ar yra kokių nors patikrinimų, galiu tai padaryti savo naują HDD doesnt get kepti per? C) Ar kas nors dar neseniai turėjo problemų su BSOD ir "Windows Update? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Citata:
Citata:
Citata:
|
| |||
| |||
| Na bet kokiomis aplinkybėmis su mano nešiojamas HDD prijungtas kiekvienas kompiuteris bus ne boot. nuimkite ir toli jums eiti. Be mano laptopo ji batus vairuoti, patikrinimai DVD tada cant do anything else. su ja ten jokios galios. |
|
| |||
| |||
| Tokiu atveju tu teisus mąstymo kietasis diskas yra prisukamas. Jis taip pat garsus, kaip, jei jis nesiruošia grįžti į let you get stuff off to. Jūs galite nusiųsti jį į PC World "ar panašūs, juos išbandyti ir atsigauti, tačiau jie bus apmokestinti ranką ir ją koja. Ar pagal garantiją nešiojamas dar?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Taip Taip, aš tik tikiuosi, galiu rasti gavimo befor spalis .. Reikia Alright ne labai reikia jai tuo metu, kai tik failai lol im. Žinau OS forget, kuriems taikoma garantija, bet blogai patikrinti, ar HDD yra keptas yra ir pamatyti, jei mano info grįžta per |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Wish I Could etiketę geriau, bet viskas, ką galima galvoti yra "daug klausimų" | rosway | Windows "operacinės sistemos | 0 | 4 birželis 2009 17:44 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Kas su visais "Naujienos Bot" dalykų. ten kaip 1.000.000 iš jų! | cheesepuff | Community News & Chat | 4 | Kovas 12, 2008 04:48 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| ", kuris nešiojamas turėčiau pirkti, Buchanan?", "Er, I'll Look Around" | Buchanan | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 15 | Lapkritis 12, 2007 11:29 |
| Temos įrankiai | |
| |