mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Multiple "lietas" notiek nepareizi uz klēpjdators

Reply

Thread Tools
Old Augusts 10, 2008, 14:12
Loceklis

Default Multiple "lietas" notiek nepareizi uz klēpjdators

Šķiet, ka mana pēdējā vītne par manu palīgu datoru ir padarījusi savu klēpjdatoru iet pērtiķi par mani. Man bija Windows Update kairinājumu un iedarbina no jauna, kur es uzņēma ar jauki BSOD. Restartēšanas, tas pats atkal atslēgt restart un ir aplūkot problēmu, un tas izrādās vadītāja jautājumiem. Nav problēmu, galda palaišanas kurā brīdī es izslēdziet savu portatīvo datoru un atvienojiet to (Battery atstāj, lai pagarinātu tās 1h 12m dzīve) Man Vista remonta rokasgrāmatu, MSKB un ir diska kas apgalvo, noteikt šo problēmu . Es savukārt manu klēpjdatoru, un tas nodziest. Bez brīdinājuma un tā bija tūlītēja. Es redzēju jauda gaismas come on, un pirms jūs varētu mirgot tas aizgāja. Šajā jautājumā es arī "lieli" mēģināja visus kaut veidu un to izmantoja velkot no HDD un mēģina to citā datorā un kad es pievienojiet to uz jebkuru citu darbagaldu to paradis boot. Paradis pat sākt. Tāpēc mans HDD ir cepts. Ko es vēlos uzzināt, ir:

) Ir ļoti svarīgi informāciju par šo HDD, vai to var atgūt?
B) Vai ir kādas pārbaudes es varu darīt savu jauno HDD doesn't get cepts pārāk?
C) ir kāds cits bija pēdējā problēma ar BSOD un Windows Update?
Old Augusts 10, 2008, 14:44
Moderator Group

Quote:
) Ir ļoti svarīgi informāciju par šo HDD, vai to var atgūt?
Jā, visdrīzāk / cerams. Vai esat mēģinājuši tikt galā to citā datorā kā vergu piedziņa, ti, ne no tā zābaki off? Jums var būt nepieciešams saņemt adapteris to darīt arī tad, ja tas ir klēpjdators disku, tie nav dārgi gan.

Quote:
B) Vai ir kādas pārbaudes es varu darīt savu jauno HDD doesn't get cepts pārāk?
Not really. Izklausās dīvaina problēma, bet es neesmu pārliecināts, ja cietais disks ir faktiski cepta. Kas notiek, ja jūs jauda klēpjdators augšu tieši? Ar un bez diska?

Quote:
C) ir kāds cits bija pēdējā problēma ar BSOD un Windows Update?
Don't think so. Līdzīgi kā divas lietas ir nesaistītas.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Augusts 10, 2008, 14:54
Loceklis

Nu nekādā gadījumā ar savu portatīvo datoru HDD saistīts jebkura datora, ne boot. noņemiet to nost un prom jums iet. Bez drive manā klēpjdators ir zābaki, pārbaudes DVD disku, tad cant do kaut kas cits. ar to nav nekādu tiesību vispār.
Old Augusts 10, 2008, 14:57
Moderator Group

Tādā gadījumā jums ir tiesības domāšana cietais disks ir pieskrūvēta.

Tas arī izklausās kā tad, ja tas nav nāks atpakaļ, lai ļautu jums stuff off it. Jūs varat to nosūtīt uz PC World vai līdzīgas, lai mēģinātu atgūt, bet ar to maksu jums roku un kāju pēc tā.

Vai garantijas klēpjdators vēl?

Old Augusts 10, 2008, 15:30
Loceklis

Tas ir jā, es tikai ceru, ka es nevaru atrast saņemšanas befor oktobris .. Būtu alright im nekādā dire, ka tai brīdī, kad tikko failus lol.

Es zinu savu OS isn't, uz kuriem attiecas garantija, bet slikti pārbaudām, vai HDD ir ceptas ir un redzēt, ja mana info nāk atpakaļ pārāk
Reply

Register

Bookmarks