![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wydaje się, mój ostatni wątek o moim komputerze kolegami dokonał mój laptop go ape na mnie. Miałem kłopot Windows Update i uruchomić ponownie, gdzie spotkało się z pięknym BSOD. Ponowne uruchomienie, to samo ponownie, należy wyłączyć i ponownie spojrzeć na problem i okazuje się być problemy ze sterownikami. Nie ma problemu, rozpoczyna się pulpit na którym litera i wyłączyć mój laptop i odłącz go (bateria jest w lewo w celu przedłużenia jej 1h 12m życia) i znaleźć przewodnik naprawy Vista MSKB i nie ma na dysku, który twierdzi, że rozwiązanie tego problemu . Ja z kolei na moim laptopie i gaśnie. Brak ostrzeżenia i to natychmiast. Widziałem światła moc spokój i przed można blink on odszedł. Na tym punkcie I chociaż "wielkim" próbował różnego rodzaju rzeczy i uciekają się do wyciągając HDD i próbują go w innym komputerze i kiedy podłączam go do innej maszynie wont boot. Wont nawet rozpocząć. Więc moim HDD jest smażone. Co chcę wiedzieć, to: ) Nie jest ważne informacje na ten dysk twardy, można będzie je odzyskać? B) Czy istnieją jakiekolwiek kontrole Zrobię to mój nowy robi HDD usmaży too? C) Czy ktoś jeszcze miał niedawno problem z BSOD i Windows Update? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| |||
| |||
| Więc w żadnym wypadku rezygnować mój laptop HDD związane, komputer nie startuje. Take it off and away you go. Bez dysku w moim laptopie to buty, kontroli napędu DVD to cant do anything else. z tym nie ma siły w ogóle. |
|
| |||
| |||
| W takim wypadku masz rację myśląc, dysk twardy jest pijany. To również brzmi tak, jakby nie zamierza wracać do let you get stuff off it. Możesz wysłać ją do PC World lub podobnych do nich, próbując odzyskać to, ale będą pobierać opłaty za rękę i nogę za to. Czy laptop na gwarancji jeszcze?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jest tak po prostu nadzieję, że znajdą befor otrzymania października .. Powinno być w porządku nie straszne im w potrzebie w tym momencie po prostu lol plików. Wiem, że mój OS isnt objęte gwarancją ale źle sprawdzić, czy dysk twardy jest smażony jest i sprawdzić, czy moje info wraca zbyt |
![]() |
|
| Zakładki |