menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Viacnásobná "to" ide o zlý notebook

Reply

Thread Tools
Old 10 augusta 2008, 14:12
Člen Skupina

Default Viacnásobná "to" ide o zlý notebook

Zdá sa, že môj posledný závit o mojich kamarátov počítač sa má laptop opice idú na mňa. Mal som Windows Update podráždenie a reštartovať, kde som sa pozdravil s krásnou BSOD. Reštartuje, ako prv, vypnite a znovu sa pozrieť na problém, a to dopadá, aby sa problémy s ovládačmi. Nie je problém, stolný štartujú na ktorom mieste aj vypnúť notebook a odpojte ju (batérie je vynechaná predĺženie jeho životnosti 1h 12m) i nájsť návod na opravu Vista MSKB a tam je disk, na ktorom tvrdí, že tento problém opraviť . Otočila som na laptop a ide preč. Žiadne varovania, a to okamžite. Videl som, ako moc svetla poď a ako sa mohol mrknout, že odišiel. V tomto bode však aj "veľké" pokúsil najrôznejšie veci a uchýlili k vytiahnutiu HDD a snažia sa v inom PC a keď som ho pripojte do akéhokoľvek zariadenia je zvyknutý štartovať. I wont start. Takže môj HDD vyprážané. To, čo chcem vedieť, je:

A) Je dôležité informácie o tomto HDD, to môže byť vrátená?
B) Existujú nejaké kontroly, môžem to môj nový HDD doesnt dostať vyprážané taky?
C) niekto iný mal nedávno problém s BSOD a systém Windows Update?
Old 10 augusta 2008, 14:44
Moderátor skupiny

Citácia:
A) Je dôležité informácie o tomto HDD, to môže byť vrátená?
Áno, s najväčšou pravdepodobnosťou / nádejne. Have you tried pripojením k inému počítaču ako slave disk, tj nie ten, že topánky? Možno sa budete musieť dostať adaptér na to ale ak je to laptop drive, nie však nákladná.

Citácia:
B) Existujú nejaké kontroly, môžem to môj nový HDD doesnt dostať vyprážané taky?
Nie tak celkom. Znie to ako bizarné problém, ale nie som si istý, či pevný disk je vlastne vyprážané. Čo sa stane, keď notebook až moc presne? A bez pohonu?

Citácia:
C) niekto iný mal nedávno problém s BSOD a systém Windows Update?
Myslím, že nie. Znie to ako dve veci spolu nesúvisia.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 10 augusta 2008, 14:54
Člen Skupina

No v žiadnom prípade sa má laptop HDD pripojený akýkoľvek počítač won't boot. odstráňte ju a idete preč. Bez disku v mojom notebooku, že topánky, kontroluje DVD-ROM potom prevýšenia robiť nič iného. sa to tam vôbec žiadnu silu.
Old 10 augusta 2008, 14:57
Moderátor skupiny

V takom prípade máte pravdu, keď na pevný disk je v háji.

To tiež znie, ako keby sa nebude vracať k vám dostať veci mimo neho. Môžete poslať na PC World alebo podobné, a pokúsi sa obnoviť to, ale oni vám bude účtovať ruku a nohu za to.

Je notebook v záruke ešte?

Old 10 augusta 2008, 15:30
Člen Skupina

Je to len dúfam, že áno, aj ja si nájsť prevzatie Pred montážou október .. By malo byť v poriadku im v žiadnom zúfalo potrebujú pre to v súčasnej dobe len súborov lol.

Viem, že môj OS isnt zahrnuté v rámci záruky, ale zle si skontrolujte, či je pevný disk, je vyprážané a uvidíme, či moje údaje vráti príliš
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Kiež by som mohol tento štítok lepšie, ale všetky môžem myslieť, je "viac otázok" rosway Operačné systémy Windows 0 4. júna 2009 17:44
Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" ashaiba Všeobecné Hardware Chat 6 13. Marec 2009 15:56
Čo sa všetkými "Novinky Bot" veci. tam ako 1.000.000 z nich! cheesepuff Spoločenstva Novinky a chat 4 12. marca 2008 04:48
Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". aechain Operačné systémy Windows 5 24. januára 2008 15:45
"laptop, ktorý by mal aj kúpiť, Buchanan?", "er, uvidíme sa okolo" Buchanan Notebooky, Mobily a PDA 15 12. november 2007 11:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.