![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, že môj posledný závit o mojich kamarátov počítač sa má laptop opice idú na mňa. Mal som Windows Update podráždenie a reštartovať, kde som sa pozdravil s krásnou BSOD. Reštartuje, ako prv, vypnite a znovu sa pozrieť na problém, a to dopadá, aby sa problémy s ovládačmi. Nie je problém, stolný štartujú na ktorom mieste aj vypnúť notebook a odpojte ju (batérie je vynechaná predĺženie jeho životnosti 1h 12m) i nájsť návod na opravu Vista MSKB a tam je disk, na ktorom tvrdí, že tento problém opraviť . Otočila som na laptop a ide preč. Žiadne varovania, a to okamžite. Videl som, ako moc svetla poď a ako sa mohol mrknout, že odišiel. V tomto bode však aj "veľké" pokúsil najrôznejšie veci a uchýlili k vytiahnutiu HDD a snažia sa v inom PC a keď som ho pripojte do akéhokoľvek zariadenia je zvyknutý štartovať. I wont start. Takže môj HDD vyprážané. To, čo chcem vedieť, je: A) Je dôležité informácie o tomto HDD, to môže byť vrátená? B) Existujú nejaké kontroly, môžem to môj nový HDD doesnt dostať vyprážané taky? C) niekto iný mal nedávno problém s BSOD a systém Windows Update? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Citácia:
Citácia:
Citácia:
|
| |||
| |||
| No v žiadnom prípade sa má laptop HDD pripojený akýkoľvek počítač won't boot. odstráňte ju a idete preč. Bez disku v mojom notebooku, že topánky, kontroluje DVD-ROM potom prevýšenia robiť nič iného. sa to tam vôbec žiadnu silu. |
|
| |||
| |||
| V takom prípade máte pravdu, keď na pevný disk je v háji. To tiež znie, ako keby sa nebude vracať k vám dostať veci mimo neho. Môžete poslať na PC World alebo podobné, a pokúsi sa obnoviť to, ale oni vám bude účtovať ruku a nohu za to. Je notebook v záruke ešte?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je to len dúfam, že áno, aj ja si nájsť prevzatie Pred montážou október .. By malo byť v poriadku im v žiadnom zúfalo potrebujú pre to v súčasnej dobe len súborov lol. Viem, že môj OS isnt zahrnuté v rámci záruky, ale zle si skontrolujte, či je pevný disk, je vyprážané a uvidíme, či moje údaje vráti príliš |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kiež by som mohol tento štítok lepšie, ale všetky môžem myslieť, je "viac otázok" | rosway | Operačné systémy Windows | 0 | 4. júna 2009 17:44 |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Čo sa všetkými "Novinky Bot" veci. tam ako 1.000.000 z nich! | cheesepuff | Spoločenstva Novinky a chat | 4 | 12. marca 2008 04:48 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| "laptop, ktorý by mal aj kúpiť, Buchanan?", "er, uvidíme sa okolo" | Buchanan | Notebooky, Mobily a PDA | 15 | 12. november 2007 11:29 |
| Thread Tools | |
| |