![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Схоже моя остання нитка про моєму комп'ютері товаришів зробив мій ноутбук бути в захваті від мене. У мене була досада Windows Update і перезапуску, де я був зустрінутий з прекрасним BSOD. Перезавантаження знову ж, відключити перезавантаження і подивитися на проблему і вона виявляється драйверів. Не проблема, Desktop запускається після чого вимкнути моєму ноутбуку, і відключіть його (разом з акумулятором залишається для продовжити своє життя 1H 12M) і знайти провідника Vista ремонт у MSKB і є диск, який стверджує, що вирішити цю проблему . Я переходжу на моєму ноутбуку, і не згасне. Відсутній попередження, і було мить. Я побачив світло влади приходять на і перед оком змигнути, він поїхав. На цьому етапі я хоча "великий" спробували всякі речі і вдалися до потягнувши на жорсткому диску та намагається її в інший комп'ютер, і коли я підключити його до будь-якій іншій машині він має звичку завантаження. Wont навіть почати. Так смажений мій жорсткий диск. Що я хочу знати: А) Існує важлива інформація з цього HDD, можна спробувати відновити його? Б) існує будь-яких перевірок я можу зробити це мій новий HDD doesn't отримати смажений теж? C) Хто-небудь ще недавно були проблеми з BSOD і Windows Update? |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
| |||
| |||
| Ну, в будь-яких обставин, з моїм ноутбуком HDD пов'язане будь-який комп'ютер не завантажується. Take It Off і геть ви йдете. Без диску в моєму ноутбуці його чоботи, перевіряє DVD-диск, то косяк робити нічого іншого. з ним там ніякої влади. |
|
| |||
| |||
| Угвинчується У цьому випадку ви маєте рацію, думаючи, що жорсткий диск. Це і звучить як якби вона не збирається повертатися до дозволяють отримати речі поза ним. Ви можете відправити його на ПК або аналогічних їм, щоб спробувати відновити його, але вони будуть стягувати плату за руку й ногу з такою назвою. Є ноутбук під гарантії до сих пір?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Це так я просто сподіваюся, я можу знайти отримання Befor жовтня .. Повинно бути Alright їм ні в якому гостра необхідність у даний момент тільки файли LOL. Я знаю ОС хіба підпадають під гарантію, але погано перевірити, якщо жорсткий диск є смажений час і подивитися, якщо моя інформація повертається занадто |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Wish I Could етикетці це краще, але я думаю, може це "кілька питань" | rosway | Операційні системи Windows | 0 | 4 червня 2009 17:44 |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Whats з усіма "Новини Бот" речі. там як 1000000 з них! | cheesepuff | Community News & чат | 4 | 12 березня 2008 04:48 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| ", Яка ноутбука я повинен купувати, Б'юкенен?", "Швидка допомога, я буду дивитися навколо" | Бьюкенен | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 15 | 12 листопада 2007 11:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |