μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να συντρίβεται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 17:53
Μέλος Ομάδα

Default Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να συντρίβεται

ο υπολογιστής μου είναι το είδος των νέων, αλλά διατηρεί συντριβή. συνέβη πολλές φορές ήδη.

Όταν συνδέομαι με την κίνηση doesn't οθόνη. η crusser παραμένει στην ίδια θέση.

Προσπάθησα να swithing μακριά αλλά αυτό doesnt swtich μακριά. Έπρεπε να το αποσυνδέσετε, προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο. μερικές φορές αυτό doesnt δυστύχημα όμως είναι 50/50.

i dont ξέρει τι να κάνει, όπως είμαι newbie

εδώ είναι η hijact αυτό το αρχείο καταγραφής

Logfile του Trend Micro HijackThis v2.0.2
Σάρωση αποθηκευτεί σε 00:51:31, στις 22/02/2008
Πλατφόρμα: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ ZoneLabs \ vsmon.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerCinema \ Kernel \ TV \ CLCapSvc.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerCinema \ Kernel \ TV \ CLSched.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ Shared Files \ CLML_NTService \ CLMLServer.exe
C: \ WINDOWS \ eHome \ ehRecvr.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ Shared Files \ CLML_NTService \ CLMLService.exe
C: \ WINDOWS \ eHome \ ehSched.exe
C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ Apache Group \ Apache2 \ bin \ apache.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ inetsrv \ Inetinfo.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe
C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nSvcIp.exe
C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nSvcLog.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc32.exe
C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nSvcAppFlt.ex ε
C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ Apache Group \ Apache2 \ bin \ apache.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Dllhost.exe
C: \ WINDOWS \ ehome \ ehtray.exe
C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerCinema \ PCMService.exe
C: \ WINDOWS \ eHome \ ehmsas.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe
C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nTrayFw.exe
C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ RUNDLL32.EXE
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_04 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \ zlclient.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe
C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LightScribeControlPanel.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe
C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe
C: \ Program Files \ KWorld Multimedia \ TV Tuner Card Utilities \ HMCP3XCtl.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ wuauclt.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ wpabaln.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://uk.rd.yahoo.com/customize/yco...search/ie.html
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://uk.rd.yahoo.com/customize/yco...//uk.yahoo.com
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.co.uk/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://www.meshcomputers.com
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ SearchURL, (Default) = http://uk.rd.yahoo.com/customize/yco...//uk.yahoo.com
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
O2 - BHO: & Yahoo! Toolbar Helper - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S & D IE Προστασία - (53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_04 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: ZoneAlarm Spy Blocker BHO - (F0D4B231-DA4B-4daf-81E4-DFEE4931A4AA) - C: \ Program Files \ ZoneAlarmSB \ bar \ 1.bin \ SPYBLOCK.DLL
O3 - Toolbar: ZoneAlarm Spy Blocker - (F0D4B239-DA4B-4daf-81E4-DFEE4931A4AA) - C: \ Program Files \ ZoneAlarmSB \ bar \ 1.bin \ SPYBLOCK.DLL
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ehTray] C: \ WINDOWS \ ehome \ ehtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [PCMService] "C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerCinema \ PCMService.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RemoteControl] "C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [(1290A33C-85F5-4164-A1BE-7DD299D4986A)] "C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerBackup \ PBKScheduler.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe"-osboot
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Ptipbmf] rundll32.exe ptipbmf.dll, SetWriteCacheMode
O4 - HKLM \ .. \ Run: [nTrayFw] C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nTrayFw.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SkyTel] SkyTel.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ NvCpl.dll, NvStartup
O4 - HKLM \ .. \ Run: [nwiz] nwiz.exe / εγκατάσταση
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ NvMcTray.dll, NvTaskbarInit
O4 - HKLM \ .. \ Run: [JMB36X Configure] C: \ WINDOWS \ system32 \ boot JMRaidTool.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe / STARTUP
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_04 \ bin \ jusched.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ZoneAlarm Client] "C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \ zlclient.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [MsnMsgr] "C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe" / φόντο
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Center Agent] C: \ Program Files \ KWorld Multimedia \ HyperMediaCenter \ DTVR \ Scheduled.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [LightScribe Control Panel] C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LightScribeControlPanel.exe-hidden
O4 - HKCU \ .. \ Run: [BgMonitor_ (79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA)] "C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ WINDOWS \ system32 \ CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ WINDOWS \ system32 \ CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ WINDOWS \ system32 \ CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ WINDOWS \ system32 \ CTFMON.EXE (User 'Default χρήστη »)
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ Reader \ reader_sl.exe
O4 - Global Startup: Remote Control.lnk = C: \ Program Files \ KWorld Multimedia \ TV Tuner Card Utilities \ HMCP3XCtl.exe
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Ε & ξαγωγή στο Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_04 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_04 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra κουμπί: Έρευνα - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Spybot - Search & Destroy Configuration - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL = http://www.meshcomputers.com
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - GRISOFT, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe
O23 - Service: CyberLink Background Capture Service (CBCS) (CLCapSvc) - Unknown owner - C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerCinema \ Kernel \ TV \ CLCapSvc.exe
O23 - Service: CyberLink Task Scheduler (CTS) (CLSched) - Unknown owner - C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerCinema \ Kernel \ TV \ CLSched.exe
O23 - Service: CyberLink Media Library Service - Cyberlink - C: \ Program Files \ CyberLink \ Shared Files \ CLML_NTService \ CLMLServer.exe
O23 - Service: ForceWare Intelligent Application Manager (IAM) - Unknown owner - C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nSvcAppFlt.ex ε
O23 - Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) - Apache Software Foundation - C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ Apache Group \ Apache2 \ bin \ apache.exe
O23 - Service: LightScribeService Απευθείας Σήμανση Disc Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero 7 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: ForceWare IP service (nSvcIp) - NVIDIA Corporation - C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nSvcIp.exe
O23 - Service: ForceWare log χρήστης της υπηρεσίας (nSvcLog) - NVIDIA - C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NetworkAccessManager \ bin \ nSvcLog.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc32.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C: \ WINDOWS \ system32 \ ZoneLabs \ vsmon.exe
--
Τέλος του αρχείου - 10194 bytes
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 17:54
Μέλος Ομάδα

i dont ξέρει αν είναι ένα πρόβλημα ιού ή πρόβλημα υλικού;
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 09:35
Μέλος Ομάδα

Έχετε κάνει τα συνηθισμένα και ελέγχεται για συσσώρευση σκόνης γύρω από την κλπ ψήκτρα cpu;
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 13:57
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Axegrinder View Post
Έχετε κάνει τα συνηθισμένα και ελέγχεται για συσσώρευση σκόνης γύρω από την κλπ ψήκτρα cpu;
δεν havnt i Είμαι αρχάριος και δεν είναι βέβαιος τι ψήκτρα είναι cpu.

σε ευχαριστώ
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 16:24
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία; .... (Πατήστε επανειλημμένα το πλήκτρο F8 κατά την εκκίνηση μέχρι)

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 20:15
Συντονιστής Ομάδας

Το ημερολόγιο Hijackthis είναι καθαρό.

Έχετε εγκαταστήσει κάτι καινούργιο γύρω από το χρόνο αυτό άρχισαν να συμβαίνουν; Ίσως ακόμη και μία εβδομάδα περίπου πριν από αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά.

Old 23 Φεβρουαρίου 2008, 13:11
Μέλος Ομάδα

καθαριστής παραθύρων, συναγερμός ζώνη, Spybot Norton και την καταπολέμηση του ιού
Old 23 Φεβρουαρίου 2008, 13:14
Συντονιστής Ομάδας

Τι ήταν όλα καθαρίζονται με παράθυρο καθαρότερα και έκανε την αρχή, μετά τη χρήση του;

Zone Alarm ή το Norton δεν είναι η πιο αποτελεσματική για τους πόρους, θα μπορούσε να είναι επίσης αυτές.

Old 23, Φεβρουαρίου 2008, 14:44
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Zone Alarm ή το Norton δεν είναι η πιο αποτελεσματική για τους πόρους, θα μπορούσε να είναι επίσης αυτές.
Συμφωνηθεί, ιδίως Norton όπως ότι είναι μια πρώτη αιτία επιβράδυνση PC / crash.

Και μια heatsink της CPU είναι το μεγάλο πράγμα μέταλλο με έναν ανεμιστήρα πάνω στην μητρική πλακέτα για να κρατήσει το δροσερό CPU.
Old 23 Φεβρουαρίου 2008, 21:38
Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη που σημαίνει avg. i θα ελέγχει τον ανεμιστήρα έξω.

αντί της ζώνης συναγερμών τι θα συστήσει σας παιδιά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστή Crashing HELP! bong Γενική Συζήτηση Hardware 10 8 Νοεμβρίου, 2009 18:09
Όλα τα παιχνίδια συντρίβεται - Βοήθεια παρακαλώ (υπολογιστή τεχνολογίας) jonia PC & Console Gaming 1 24η Μαΐου 2009 11:49
Διαρκώς Υπολογιστών συντρίβεται topxx Γενική Συζήτηση Hardware 9 19 Μαρ 2009 02:18
Ενώ Computer συντρίβεται Gaming icu222much Γενικά Λογισμικό Chat 9 15 Νοε 2008 07:26
Συντρίβεται υπολογιστή grrr, ύπουλος που συνδέεται με την υποψία μου κριάρι Robbie Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 14 8η Μαρ 2008 11:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.