![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нужда от бърза помощ, аз имам проблем с моя Пълен до покер сайт, когато щракнете върху иконата, за да го въведете до пукоти Нов софтуер, кликнете, за да инсталирате. Така че натиснете върху OK и тя започва да се изтегли, но никога не приключи инсталацията, до пукоти проблем decompressing архив, моля, опитайте отново по-късно. Това не може ли да качите новия софтуер има план не мога да въведете този сайт. Може ли някой да ми помогне моля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не би да е тях, а не ти? Опита на друга машина?
| |||
| |||
| Да, той работи добре. Има помощник изтеглите софтуера, след което се прехвърля в компютъра ми. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Има ли софтуер, който може да сканира ми хардуер и Авто Намери + актуализация шофьори? | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 3 | 5-и парламентарен май 2009 г. 20:36 |
| Помощ! Моят компютър не Изтегляне актуализации Например Ср, Компютърни Актуализации Нищо! | edkes | Общи Софтуер Чат | 1 | 23rd Апр 2009 14:03 |
| Не може да се Update Virus и Spyware софтуер върху Моят компютър. | ddd13 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 18 | 28 Feb 2009 19:52 |
| Компютърна обновяване | Kadejd | Общи Хардуер Чат | 7 | 4 Декември 2007 16:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |