![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Χρειάζομαι βοήθεια γρήγορα, έχω ένα πρόβλημα με τα δικά μου μέχρι Πλήρες πόκερ site, όταν κάνω κλικ πάνω στο εικονίδιο για να εισάγετε μέχρι αορ Νέο λογισμικό, κάντε κλικ για να εγκαταστήσετε. Γι 'αυτό και κάντε κλικ στο ΟΚ και αρχίζει να "κατεβάσετε", αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσε την εγκατάσταση, μέχρι αορ πρόβλημα αποσυμπίεση αρχείου, δοκιμάστε ξανά αργότερα. Αυτό δεν μπορεί να μου αποστείλετε τα μπροστινά υπάρχει νέο λογισμικό δεν μπορώ να τεθεί αυτό το site. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει παρακαλώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι και αυτά που δεν σας; Προσπαθήσαμε για ένα άλλο μηχάνημα;
| |||
| |||
| Ναι, δουλεύει μια χαρά. Είχες mate κατεβάσετε το λογισμικό και στη συνέχεια τη μεταφορά στον υπολογιστή μου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να σαρώσετε όλες μου υλικού και Auto Βρείτε + Οδηγοί ενημέρωση; | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 5η Μαΐου 2009 20:36 |
| Βοήθεια! Ο υπολογιστής μου δεν λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων Π.χ. Μ.Ο., Computer Ανανεώσεις NOTHING! | edkes | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 23 Απρ 2009 14:03 |
| Δεν είναι δυνατή η Ενημέρωση και Spyware Virus λογισμικό για τον υπολογιστή μου. | ddd13 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 18 | 28 Φεβ 2009 19:52 |
| Computer ενημέρωση | Kadejd | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 4 Δεκ 2007 16:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |