![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Potřebuju rýchlu pomoc, mám problém s mojím Úplné Do poker mieste, aj keď kliknite na ikonu pre vstup to objaví nový softvér, kliknite na tlačidlo nainštalovať. Takže aj kliknutím na OK a začne sťahovať, ale nikdy dokončená inštalácia, až objaví problém dekompresiu archívu, skúste to prosím neskôr. Tým nie je schopný mi nahrať nový softvér popredia aj tam nemôžu vstúpiť tejto stránke. Môže mi prosím niekto pomôcť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohol by to byť, a nie vy? Pokoušel o iný stroj?
| |||
| |||
| Áno, funguje to v pohode. Mal mate stiahnuť softvér potom preniesť do počítača. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Existuje softvér na testovanie všetkých Môj Hardware a Auto Nájsť + aktualizácia ovládačov? | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 5. mája 2009 20:36 |
| Pomoc! My Computer nestahuje Každá aktualizácia Napr Priem Computer Updaty Nič! | edkes | Všeobecné Software Chat | 1 | 23. apríla 2009 14:03 |
| Nemožno Virus Update a Spyware softvér na počítači. | ddd13 | Virus, spyware a bezpečnosť | 18 | 28. február 2009 19:52 |
| Počítačové zmenené | Kadejd | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 4. december 2007 16:16 |
| Thread Tools | |
| |