![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Требам брзо помогне, имам проблем са мојим Фулл до покер сите, кад кликнем на икону за унос ит уп попс новог софтвера, кликните да бисте инсталирали. Па сам кликните на дугме ОК и она почиње за преузимање, али никада нису завршили инсталацију попс горе проблем децомпрессинг архива, молимо покушајте касније. То није у могућности да ми уплоадати нови софтуаре има предњи не могу ући овој страници. Може било ко помоћ мене угодити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могао је бити и њих не? Покушао на другом рачунару?
| |||
| |||
| Да, то утврде прекид. Имала је другарица преузимање софтвера онда га пренети у мом рачунару. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Постоји ли софтвер који може скенирање свих мојих хардвера и Ауто Нађите + упдате Дривер? | цхеесепуфф | Мултимедија и кодеци | 3 | 5 мај 2009 20:36 |
| Хелп! Мы Цомпутер не преузима Свеједно Упдатес Нпр АВГ, Цомпутер Ажурирања Ништа! | едкес | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 23 април 2009 14:03 |
| Не могу Модернизирати Вирус и Спыуаре софтвер на мој пц. | ддд13 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 18 | 28 фебруар 2009 19:52 |
| Цомпутер ажурирање | Кадејд | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 4 децембар 2007 16:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |