![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібна швидка допомога, у мене виникла проблема з моїм повним до Poker, коли я натискаю на значок, щоб ввести його вгору з'являється нове програмне забезпечення, виберіть встановити. Таким я натискаю на OK, і вона починає завантажувати, але ніколи не завершила установку, з'являється проблема до розпакування архіву, будь ласка, спробуйте пізніше. Це не може мене, щоб завантажити нове програмне забезпечення там передній я не можу ввести цей сайт. Може хто-небудь допомагати мені, будь ласка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, їх і не так? Спроба на іншій машині?
| |||
| |||
| Так, це працює відмінно. Якби Мати завантажити програмне забезпечення потім передати його на моєму комп'ютері. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Там чи програми, які можуть сканувати все моє обладнання та Авто + Знайти оновлення драйверів? | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 3 | 5 травня 2009 20:36 |
| Допомога! Мій комп'ютер не завантажувати ніякі оновлення Ср Наприклад, комп'ютер оновлює Нічого! | edkes | General Software чат | 1 | 23 квітня 2009 14:03 |
| Можете не оновлювати від вірусів і шпигунського ПЗ на моєму ПК. | ddd13 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 18 | 28 лютого 2009 19:52 |
| Комп'ютерні оновлення | Kadejd | Генеральний обладнання чат | 7 | 4 грудня 2007 16:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |