![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Честно казано, аз не знам какво е това. Взех различни снимки на екрана и ги поставя в една и съща картина. ![]() Изглежда безобидно, но аз се замразява монитора ми черни и аз, не може да има никакво движение игри или иначе ще замрази напълно моя компютър до мястото, където трябва да го рестартирате. Тъй като аз упражняват професионална дейност в анимацията, това е голяма работа. Една идея от какво е това в голяма степен ще помогне. Моля ви и благодаря. |
|
| |||
| |||
| Изглежда, че видеокартата е излизане от вас. Време е за нова най-вероятно. |
|
| |||
| |||
| Благодаря. Аз ще бъда сигурен за гледане на видео картата. Ако това е наистина проблем, аз съм като пътуване до магазина. |
|
| |||
| |||
| Или това, или на самия монитор е отиваме. |
|
| |||
| |||
| Ами аз се случи да имат допълнителни монитори, разположена около, мога да провери това. |
|
| |||
| |||
| Това не е монитора. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, тя не може да бъде на екран, тъй като в противен случай ние не може да видите линии.
Това е категорично картата Gfx. Били ли сте опитвали да инсталирате нови драйвери? Проверете дали картата е издут кондензатори (отгоре трябва да бъде равна), или ако те са сълзене. Дали все още фен предене на правилното скорости? Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Най-новите неща съм направил е случайно си сложа боя програма на цял екран. Тогава линии се появи. Вентилаторът изглежда е най-доброто скорост и нищо не е изпъкнал. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ с мистериозни Desktop "бар" | SpeedRacer | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 15 | 17-ти септември 2008 14:27 |
| Mysterious Windows Installer | krewemiester | Windows операционни системи | 3 | 21 Март 2008 05:10 |
| Хоризонтални линии? | Jack06 | Графика на карти & Монитори | 8 | 7 Март 2008 10:25 |
| HELP .. Линии за наблюдение и разклащане | Бръснач | Графика на карти & Монитори | 4 | 20 Октомври 2007 10:11 |
| Грей линии в целия екран - Помощ! | RSC | Общи Хардуер Чат | 5 | 16-то Feb 2007 02:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |