![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Upřímně řečeno, nevím, co to je. Vzal jsem si různé snímků obrazovky a dal je do jednoho snímku. ![]() Zdá se, že neškodné, ale já zmrazení mi monitor černé, a nemohu mít žádné hry běží, jinak to bude úplně zmrazí počítač do bodu, kdy musím restartovat. Jelikož jsem kariéru v animaci, je to velký problém. Představu o tom, co je to značně pomůže. Prosím a děkuji. |
|
| |||
| |||
| Vypadá to, že grafická karta je chodit na vás. Čas pro nové nejpravděpodobnější. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme vám. Budu se určitě podívat na grafickou kartu. Pokud je to opravdu problém, dělám výlet do skladu. |
|
| |||
| |||
| Že buď sám, nebo monitor se děje. |
|
| |||
| |||
| Dobře jsem náhodou mají navíc monitory ležet, mohl bych zkontrolovat na to. |
|
| |||
| |||
| To není monitor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, není možné sledovat, protože jinak bychom nemohli vidět linky.
Je to rozhodně GFX kartu. Have you tried instalaci nových ovladačů? Zkontrolujte, zda má karta vyboulený kondenzátory (nahoře by měla být plochá), nebo, jsou-li vytékání. Je ventilátor ještě předení na správnou rychlostí? Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Poslední, co jsem udělal jsem byl náhodou dám program pro malování na celé obrazovce. Pak se linie se neukázal. Ventilátor se zdá být při správné rychlosti a nic je vypouklé. |