![]() |
|
| |||
| |||
| Ειλικρινά, δεν ξέρω τι είναι αυτό. Πήρα διάφορα στιγμιότυπα οθόνης και να τους φέρουν στην ίδια εικόνα. ![]() Φαίνεται ακίνδυνο αλλά πάγωμα μαύρους παρακολουθεί μου έξω και δεν μπορεί να έχει καμία παιχνίδια λειτουργίας ή αλλιώς θα παγώσει τελείως τον υπολογιστή μου στο σημείο όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι. Από τότε που επιδιώκουν μια σταδιοδρομία σε κινούμενα σχέδια, αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση. Μια ιδέα του τι είναι αυτό θα βοηθήσει τα μέγιστα. Παρακαλώ και ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Μοιάζει με την κάρτα βίντεο συμβαίνει έξω από εσάς. Ώρα για ένα νέο πιο πιθανό. |
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ. Θα είμαι σίγουρος για να δούμε την κάρτα βίντεο. Αν είναι πραγματικά το πρόβλημα Είμαι κάνει ένα ταξίδι στο κατάστημα. |
|
| |||
| |||
| Είτε ότι είτε η ίδια η οθόνη πηγαίνει. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, συμβαίνει να έχουν επιπλέον οθόνες που βρίσκονται γύρω, θα μπορούσα να ελέγξετε σε αυτό. |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι η οθόνη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, δεν μπορεί να την παρακολουθήσει, διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να δούμε τις γραμμές.
Είναι σίγουρα η κάρτα GFX. Έχετε δοκιμάσει την εγκατάσταση νέων οδηγών; Ελέγξτε αν η κάρτα έχει εξογκώματος πυκνωτών (αρχή θα πρέπει να είναι επίπεδη) ή αν είναι στάζει. Είναι ο ανεμιστήρας ακόμη νηματοποίηση σε σωστή ταχύτητα; Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Η πιο πρόσφατη πράγματα που έχω κάνει ήταν έβαλα λάθος πρόγραμμα ζωγραφικής μου σε πλήρη οθόνη. Στη συνέχεια, οι γραμμές εμφανίστηκε. Ο ανεμιστήρας φαίνεται να είναι σε σωστή ταχύτητα και τίποτα δεν είναι διόγκωσης. |