![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Iskreno, ne znam što je ovo. JA je uzeo razne zaslon metak i stavi ih u istu sliku. ![]() Činiti bezopasne, ali ja zamrznuti moj monitor crnci van i ne mogu imati bilo kakve igre trčanje inače u potpunosti će se smrznuti računalo do točke gdje sam to ponovno pokretanje. Budući da sam nastaviti karijeru u animaciji, ovo je velika stvar. Ideja o tome što je ovo će uvelike pomoći. Molim i hvala vam. |
|
| |||
| |||
| Izgleda kao video karta je izlazak na vas. Vrijeme je za novu najvjerojatnije. |
|
| |||
| |||
| Hvala. Ja ću svakako pogledati na video karticu. Ako je zaista problem što sam put do trgovine. |
|
| |||
| |||
| Ili to ili sam monitor ide. |
|
| |||
| |||
| Pa sam se dogoditi da imaju extra monitora ležanje okolo, sam mogao provjeriti o tome. |
|
| |||
| |||
| It's not monitor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, to se ne može pratiti, jer drugačije nismo mogli vidjeti linije.
To je definitivno GFX karticu. Jeste li pokušao instalirati novi vozač? Provjerite je li kartica ima ispupčen kondenzatora (vrh treba biti stan), ili ako su oozing. Je li još uvijek vrti ventilator na odgovarajući brzinama? My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Najnovija stvari koje sam učinio bio sam slučajno stavio moje boje programa u full screen. Tada linije pokazali su se. Ventilator Čini se da je na pravilno i brzo ništa nije ispupčen. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate li pomoć s tajanstvenim desktop "bar" | SpeedRacer | Virus, Spyware i sigurnost | 15 | 17. Ruj 2008 14:27 |
| Misterioznog Windows Installer | krewemiester | Windows Operating Systems | 3 | 21. ožujak 2008 05:10 |
| Vodoravna linija? | Jack06 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 7. ožujak 2008 10:25 |
| POMOĆ .. Crte na monitoru i mahanje | Britva | Graphics Cards & Monitors | 4 | 20. listopad 2007 10:11 |
| Sive linije preko zaslona - Pomoć! | RSC | General Hardware Chat | 5 | 16. veljača 2007 02:26 |
| Thread Tools | |
| |