![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Őszintén szólva, nem tudom, mi ez. Vettem különböző képernyőfelvételeket és köztük, ugyanazt a képet. ![]() Úgy tűnik, ártalmatlan, de fagyasztható monitorom feketék, és nem tudok semmilyen játékot fut, vagy teljesen más lesz fagyasztva a számítógépet arra a pontra, ahol azt kell kezdeni. Mivel én folytatni pályafutását animáció, ez egy nagy ügy. Az ötlet, hogy mi ez nagymértékben segít. Kérem, és köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Úgy néz ki, mint a videokártya folyik ki rajtad. Itt az ideje egy új, nagy valószínűséggel. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm. Én biztos, hogy nézd meg a videokártyát. Ha ez valóban a probléma csináltam egy utat a boltba. |
|
| |||
| |||
| Vagy ez, vagy a monitor maga is megy. |
|
| |||
| |||
| Hát történik, hogy külső monitor közelében feküdt, nem tudtam, hogy ellenőrzik. |
|
| |||
| |||
| Ez nem a monitort. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, ez nem lehet a monitort, mert különben nem tudtuk látni a vonalakat.
Tuti, hogy a GFX kártya. Próbálta már új meghajtó telepítése? Ellenőrizze, hogy a kártya kidudorodó kondenzátorok (felül kell lakás), vagy ha szivárgott. Az a ventilátor továbbra is a megfelelő sebességgel forgó? My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| A legújabb dolog, amit tettem volt véletlenül tette a festék program teljes képernyőn. Aztán a vonalakat mutatott fel. A ventilátor úgy tűnik, hogy a megfelelő sebességgel, és semmi sem domború. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége a titokzatos desktop "bar" | SpeedRacer | Vírus, kémprogram és biztonság | 15 | 17. Szeptember 2008 14:27 |
| Titokzatos Windows Installer | krewemiester | A Windows operációs rendszerek | 3 | 21. március 2008 05:10 |
| Vízszintes vonalak? | Jack06 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 7. március 2008 10:25 |
| SEGÍTSÉG .. Tételek figyelemmel kísérése és remegés | Razor | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 20. október 2007 10:11 |
| Szürke vonalak egész képernyőt - Segítség! | RSC | Általános fémáru Chat | 5 | 16. február 2007 02:26 |
| Téma eszközök | |
| |