![]() |
|
| |||
| |||
| בכנות, אני לא יודע מה זה. לקחתי תמונות מסך שונים ושם אותם אותה תמונה. ![]() נראה לא מזיק אבל אני שחורים להקפיא את המסך שלי ואני לא יכול לקבל את כל משחקי לרוץ או אחר יהיה להקפיא לחלוטין את המחשב שלי עד לנקודה שבה אני צריך להפעיל אותו. מאז אני לפתח קריירה בתחום האנימציה, זה עניין גדול. מושג מה זה יהיה מאוד לעזור. בבקשה ותודה. |
|
| |||
| |||
| נראה כמו כרטיס הווידאו יוצא לך. זמן חדש אחד סביר ביותר. |
|
| |||
| |||
| תודה. אני אהיה בטוח להסתכל כרטיס הווידאו. אם זה באמת הבעיה אני עושה טיול לחנות. |
|
| |||
| |||
| או זה, או את המסך עצמו הוא הולך. |
|
| |||
| |||
| ובכן יש לי במקרה צגים הנוסף שוכב מסביב, אני יכול לבדוק את זה. |
|
| |||
| |||
| זה לא צג. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, זה לא יכול להיות המסך, שכן אחרת לא היינו יכולים לראות את הקווים.
| |||
| |||
| הדברים האחרונים שעשיתי היה אני בטעות התוכנית שלי צבע במסך מלא. אז את השורות הופיע. המאוורר נראה במהירות הנכונה ואין דבר בולטות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זקוק לעזרה עם שולחן העבודה המסתורי "בר" | SpeedRacer | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 15 | 17 ספטמבר 2008 14:27 |
| המסתורית של Windows Installer | krewemiester | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 21st מרץ 2008 05:10 |
| אופקי שורות? | Jack06 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 7 מרץ 2008 10:25 |
| עזרה .. על הקווים לפקח על התנענעות | Razor | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 20 אוקטובר 2007 10:11 |
| אפור שורות על פני המסך - הצילו! | RsC | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 16th פברואר 2007 02:26 |
| שרשרת כלים | |
| |