![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sąžiningai, aš nežinau, kas tai yra. Mane paėmė įvairių ekrano nuotraukų ir įdėti jas į tą patį vaizdą. ![]() Atrodo nekenksmingos, tačiau galiu užšaldyti mano monitoriaus out juodi ir aš negali turėti jokios žaidimai veikia ar dar ji bus visiškai įšaldyti savo kompiuteryje, kur aš paleisti. Kadangi aš dirbti ir animacija karjeros, tai big deal. Kas tai bus labai naudinga idėja. Prašom ir ačiū. |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad vaizdo plokštė yra išėjimas į tave. Laikas nauja greičiausiai. |
|
| |||
| |||
| Ačiū. Aš būtinai žiūrėti vaizdo plokštę. Jei tai tikrai problema I'm making kelionės į parduotuvę. |
|
| |||
| |||
| Arba, kad ir stebėti save vyksta. |
|
| |||
| |||
| Na atsitikti turėti papildomą monitorių, esantys aplink, galėčiau patikrinti, kad. |
|
| |||
| |||
| Tai ne monitorius. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, negalima kontroliuoti, nes kitaip mes negalime rodyti eilučių.
Tai tikrai GFX kortelė. Ar bandėte įdiegti naujas tvarkykles? Patikrinkite, ar kortelėje yra išsipūtusi kondensatoriai (viršus turėtų būti vienodo dydžio) arba jei jie lėtai. Ar dar ventiliatoriaus verpimo metu tinkamą greitį? Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Naujausi ko I've done buvau netyčia įdėti savo piešimo programa per visą ekraną. Tada linijų parodė. Ventiliatorius panašu į tinkamą greitį ir nieko iškilas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos su paslaptingomis Desktop "baras" | SpeedRacer | Virus, Spyware & Security | 15 | 17 rugsėjis 2008 14:27 |
| Paslaptingos "Windows Installer" | krewemiester | Windows "operacinės sistemos | 3 | Kovas 21, 2008 05:10 |
| Horizontalios linijos? | Jack06 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | Kovas 7, 2008 10:25 |
| PAGALBA .. Lines stebėti ir drebulys | Razor | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 20 spalis 2007 10:11 |
| Pilka linijas visame ekrane - Help! | RSK | General Hardware Chat | 5 | 16 vasaris 2007 02:26 |
| Temos įrankiai | |
| |