![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Szczerze mówiąc, nie wiem co to jest. Wziąłem różnych zrzuty ekranu i umieścić je w ten sam obraz. ![]() Wydaje się nieszkodliwe, ale zamrożenie moich czarnych monitoruje się i nie mogę mieć żadnych gier z systemem czy też będzie to całkowicie zamrozić mój komputer do punktu, w którym będę musiał uruchomić go ponownie. Ponieważ karierę w animacji, to wielka sprawa. Pomysł, co to jest znacznie pomóc. Proszę i dziękuję. |
|
| |||
| |||
| Wygląda na to, że karta video jest wyjście na ciebie. Czas na nowego najbardziej prawdopodobny. |
|
| |||
| |||
| Dziękuję. Będę na pewno patrzeć na karcie graficznej. Jeśli jest to rzeczywiście problem, I'm making a podróż do sklepu. |
|
| |||
| |||
| Albo, że albo sam monitor będzie. |
|
| |||
| |||
| Otóż zdarza mi się mieć dodatkowe monitory leżące wokół, mogę sprawdzić w tej sprawie. |
|
| |||
| |||
| Nie monitora. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż, nie można monitorować, ponieważ w przeciwnym wypadku nie możemy zobaczyć pozycje.
To zdecydowanie karta graficzna. Czy próbowali instalacją nowych sterowników? Sprawdź, czy karta ma wypukłe kondensatory (top powinny być płaskie) lub, jeśli są muliste. Czy wentylator przędzenia na odpowiedniej prędkości? My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Najnowsze rzeczy zrobiłem to ja przypadkowo wyrażać mój program do rysowania w trybie pełnoekranowym. Następnie pojawił się linie. Wentylator wydaje się być na odpowiedniej prędkości i nic nie jest wypukły. |
![]() |
|
| Zakładki |