![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Úprimne povedané, neviem, čo to je. Vzal som si rôzne snímok obrazovky a dal ich do jednej snímky. ![]() Zdá sa, že neškodné, ale já zmrazenie mi monitor čiernej, a nemôžem mať žiadne hry beží, inak to bude úplne zmrazí počítač do bodu, kedy musím reštartovať. Keďže som kariéru v animácii, je to veľký problém. Predstavu o tom, čo je to značne pomôže. Prosím a děkuji. |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, že grafická karta je chodiť na vás. Čas pre nové najpravdepodobnejší. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám. Budem sa určite pozrieť na grafickú kartu. Ak je to naozaj problém, robím výlet do skladu. |
|
| |||
| |||
| Že buď sám, alebo monitor sa deje. |
|
| |||
| |||
| Dobre som náhodou majú naviac monitory ležať, mohol by som skontrolovať na to. |
|
| |||
| |||
| To nie je monitor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, nie je možné sledovať, pretože inak by sme nemohli vidieť linky.
Je to rozhodne GFX kartu. Have you tried inštaláciu nových ovládačov? Skontrolujte, či má karta vydutia kondenzátory (hore by mala byť plochá), alebo, ak sú vytekaniu. Je ventilátor ešte pradenie na správnu rýchlosťou? Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Posledné, čo som urobil som bol náhodou dám program pre maľovanie na celej obrazovke. Potom sa línie sa neukázal. Ventilátor sa zdá byť pri správnej rýchlosti a nič je vypuklé. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomôcť s tajomným desktop "bar" | SpeedRacer | Virus, spyware a bezpečnosť | 15 | 17. September 2008 14:27 |
| Tajomnej Windows Installer | krewemiester | Operačné systémy Windows | 3 | 21. marec 2008 05:10 |
| Vodorovné čiary? | Jack06 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 7. marca 2008 10:25 |
| HELP .. Lines na monitore a pretrepaní | Britva | Graphics Cards & Monitory | 4 | 20. októbra 2007 10:11 |
| Šedé línie celej obrazovke - Help! | RSC | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 16. februára 2007 02:26 |
| Thread Tools | |
| |