![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Искрено, не знам шта је ово. Узимао сам разне снимке екрана и ставити их у исту слику. ![]() Изгледа безопасно, али сам моје црнце монитору замрзне се и не могу да имате игрице или раде друго је потпуно ће се замрзнути мог рачунара до места где морам да га поново покренете. Пошто сам наставити каријеру у анимацији, ово је страшно. Идеја о томе шта је то у великој мери ће помоћи. Молимо Вас и хвала. |
|
| |||
| |||
| Изгледа као видео картицу иде се на вас. Време је за нову највероватније. |
|
| |||
| |||
| Хвала. Ја ћу бити сигурни да гледате видео картицу. Ако заиста је проблем И'м макинг путовање у продавницу. |
|
| |||
| |||
| Или то или сам монитор је иде. |
|
| |||
| |||
| Па ја се десити да имају додатне мониторе лагање око, ја могу проверити на том. |
|
| |||
| |||
| Није монитора. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, не може да се прати, јер иначе не бисмо могли видети линије.
То је дефинитивно ГФКС чипу картице. Јесте ли покушали инсталирање нових драјвера? Проверите да ли картица има штрчи кондензатора (врх треба да буде равна), или ако су Оозинг. Да ли је вентилатор и даље врти на брзинама правилно? Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Најновије ствари сам урадио сам случајно ставио мој програм за боје на целом екрану. Тада линија појавио. Чини се да вентилатор на одговарајуће брзине и ништа не штрчи. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потребна помоћ око мистериозне радне површине "бару" | СпеедРацер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 15 | 17. сеп 2008 14:27 |
| Мистериозног Уиндоус Инсталлер | креуемиестер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 21 март 2008 05:10 |
| Хоризонтална линија? | Јацк06 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 7 март 2008 10:25 |
| ПОМОЋ .. Линије на монитору и махање | Бритва | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 20 октобар 2007 10:11 |
| Сиве линије преко екрана - Помоћ! | РСЦ | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 16 фебруар 2007 02:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |