![]() |
|
| |||
| |||
| Dürüst olmak gerekirse, bu ne olduğunu bilmiyorum. Ben çeşitli ekran görüntüleri alıp aynı resmi koyabilir. ![]() Zararsız görünüyor ama benim monitör siyahlar dışarı donma ve herhangi bir spor ya da çalışan başka tamamen Nereden yeniden başlatmanız noktasına benim bilgisayar donma olacak olamaz. Beri animasyon alanında kariyer, bu çok önemli. Bu büyük ölçüde yardımcı olacak ne bir fikir. Lütfen teşekkür ederim. |
|
| |||
| |||
| Video kartı gibi görünüyor size gidiyor. Zaman yeni bir büyük olasılıkla için. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler. Ben ekran kartı bakmak emin olabilirsiniz. Eğer gerçekten ben saklamak için bir yolculuk yapıyorum sorun. |
|
| |||
| |||
| Ya o ya da kendisi monitör gidiyor. |
|
| |||
| |||
| Ben de ilave monitörler etrafta varolanları sahip olur, bu kontrol olabilir. |
|
| |||
| |||
| Bu monitör değil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beri aksi durumda çizgileri göremiyordu Şey, monitör, olamaz.
Kesinlikle GFX kart. Yeni sürücüleri yükleyerek denediniz mi? Kontrol edin kartı veya (üst düz olmalıdır) kapasitörler şişkin vardır eğer sızma vardır. Bir fan hala uygun hızlarda dönen? Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Yaptığım en son şey yanlışlıkla tam ekran benim boyama programı konulmuştur. Sonra hatları ortaya çıktı. Fan uygun hızda olarak görünüyor ve hiçbir şey şişkin olduğunu. |
![]() |
|
| Bookmarks |