![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Чесно кажучи, я не знаю що це таке. Я взяв різні скріншоти і покласти їх у ту ж картину.
![]() Здається нешкідливим, але я заморозити мої чорношкірі контролю, і я не можуть мати будь-яких ігор працює, або він буде повністю заморозити "Мій комп'ютер" в точці, де я повинен перезапустити його. Оскільки я продовжити свою кар `єру в мультиплікації, це велика справа. Ідея про те, що це істотно допоможе. Будь-ласка, і спасибі. |
|
|
|||
|
|||
|
Схоже, що відеокарта буде на вас.
Настав час для нового Одним з найбільш ймовірно. |
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо. Я буду обов'язково дивитися на відеокарті. Якщо це дійсно питання, який я роблю поїздки в магазин.
|
|
|
|||
|
|||
|
Або це, або монітор сам іде.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну У мене є додаткові монітори лежать навколо, я міг би перевірити на цей рахунок.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це не монітор.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, вона не може бути монітором, оскільки в іншому випадку ми не могли бачити лінії.
Це безперечно GFX карта. Ви пробували установки нових драйверів? Перевірте, якщо картка опуклими конденсатори (поверхня повинна бути плоскою), або якщо вони не капала. Є ще обертається вентилятор на належне швидкостях? Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Саме останнє, що я зробив я випадково було покласти моя програма для малювання на повному екрані. Тоді лінія показала вгору. Вентилятор, як видається, достатньою швидкістю, і ніщо не опуклі.
|