Ανάγκη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του λογισμικού Λοιπόν, έχω αρχίσει μια κίνηση VelociRaptor μου με την κατασκευή νέων, και είμαι πάλι θέλουν να τα πάντα σε ένα άλλο δίσκο, ως εκ τούτου θα ήθελα ένα πρόγραμμα που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων από έναν δίσκο σε άλλο σε προκαθορισμένες χρονικές στιγμές, δεν χρειάζεται να το χέρι do it. Θα προτιμούσα ένα ελεύθερο πρόγραμμα, ωστόσο, είμαι πρόθυμος να δαπανήσουμε λίγο για αυτό (δεν ακραίες).
Οι Οποιαδήποτε recomendations apreciated σε μεγάλο βαθμό.
Το σύστημά μου: Πρώτο OC Processor (s): Intel E2180@2.85 | Motherboard: Gigabyte GA-σ. 35-DS3L | Μνήμες: 2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5 | Κάρτα γραφικών (ες): Gainward ATI 3850 | Κάρτα Ήχου: επί του σκάφους | Hard Drive (s): 7200,7 Seagate Barracuda 120GB | Optical Drive (s): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Υπόθεση / PSU: Corsair VX450 | Ψύξη: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Network / Internet: επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο | Monitor (ες): ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m | Operating System (s): XP Home | |