![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, Φιλενάδες μου αδερφούλη έχει την προβολή τοποθεσιών που shouldn't να ... Και θέλω να καταστήσω σαφές ότι σε αυτόν που έβλεπε HES , Θ πρέπει να τρομάξει τον πριν πάει σε λάθος τόπο και messes μέχρι τον υπολογιστή. Το ίδιο και ο καθένας έχει έναν σύνδεσμο για μια ελεύθερη αξιόπιστη keylogger; Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής 4 από αναζητήσεις στο Google, αλλά είναι όλα πολύ αισθητή ... |
|
| |||
| |||
| και για όσο χρονικό διάστημα ο υπολογιστής διαθέτει μια ιών που συνηθίζει χάος μέχρι τίποτα αν προσβλέπει σε πορνό. Ωστόσο, αν θέλετε ακόμα να εισβάλει της ιδιωτικής του ζωής refrog keylogger ισχυρίζεται ότι είναι αόρατη, αλλά διαβάστε το εγχειρίδιο πρώτων γιατί υπάρχει probally βασικό συνδυασμό που θα πρέπει να πατήσετε για να αποκρύψετε την keylogger. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως έχετε firewall / router κάνω οποιοδήποτε είδος υλοτομίας; Αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος.
|
| |||
| |||
| http://www.download.com/ParentalCont...dlPid=10578873 - Αυτό το isn't ένα keylogger, hey, αλλά θα μπορούσε να τον τρομάξει λίγο ανάλογα με το πόσο παλαιά είναι αυτός μπορεί να είναι σε θέση να την απενεργοποιήσετε, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε! |
|
| |||
| |||
| Θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε υπολογιστή θα είναι ότι από τη χρήση υπολογιστή, ή από άλλη θέση; |
|
| |||
| |||
| Δεν πειράζει, η μητέρα του που αλιεύονται και τώρα αυτός του απαγορευτεί από το φορητό υπολογιστή ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Διορθώστε με αν im λάθος, αλλά ποτέ δεν είπε τις τοποθεσίες όπου το περιεχόμενο των ενηλίκων. Επίσης, έχοντας ένα αντι-V δεν σημαίνει im 100% προστατεύονται από έναν ιό. |
|
| |||
| |||
| Πώς ήταν τότε εξετάζοντας: S? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά ήθελε τον κωδικό πρόσβασης στο πορνό τόπων ![]() ![]()