![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אח קטן שלי חברות כבר צופה אתרי shouldn't הוא להיות ... ואני רוצה לעשות את זה ברור לו כי הוא צופה hes , אני צריך להפחיד אותו לפני שהוא הולך על טעות באתר ו messes את המחשב. אז מישהו יש קישור חינם אמין keylogger? ניסיתי עד כה 4 מ-Google חיפושים אבל הם כל בולט במיוחד ... |
|
| |||
| |||
| ובכן, כל עוד יש את המחשב אנטי wont לבלגן אותו דבר אם הוא מסתכל על פורנו. עם זאת, אם אתה עדיין רוצה לפלוש לפרטיות שלו refrog keylogger טוען להיות בלתי נראה אך לקרוא את המדריך הראשון כי יש שילוב probally מפתח שאתה צריך ללחוץ על מנת להסתיר את keylogger. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה חומת אש / נתב לעשות כל סוג של בכניסה? זה יהיה הדרך הטובה ביותר.
|
| |||
| |||
| http://www.download.com/ParentalCont...dlPid=10578873 - זה isn't a keylogger, אבל היי, זה עלול להפחיד אותו קצת, תלוי בן כמה הוא, הוא עלול לקבל את האפשרות לבטל את פעולתו, אבל שווה לנסות! |
|
| |||
| |||
| האם אתה התקנת את זה על גבי המחשב הוא יהיה להשתמש מאותו מחשב, או מיקום אחר? |
|
| |||
| |||
| לא חשוב, אמא שלו תפס אותו ועכשיו הוא מגורש מן הנייד תודה על התגובות חבר 'ה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| IM תקן אותי אם אני טועה אבל מעולם לא עשה את האתרים בהם לומר של תוכן למבוגרים. כמו כן נתקל נגד V אין פירושה IM 100% מוגן מפני וירוסים. |
|
| |||
| |||
| מה הוא מסתכל אחר כך: S? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא רק רוצה את הסיסמאות של אתרי פורנו ![]() ![]()
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה - אני צריך Keylogger!! | Roderick50 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | 18 פבר 2009 06:21 |
| האם keylogger לדלג בין OSes ב multiboot? | HydraH | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 24 נובמבר 2008 10:44 |
| ? Keylogger? | mpenney | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 12 | 4th נובמבר 2008 09:45 |
| Keylogger! | johnaast | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | ה -5 בחודש ינואר 2008 06:44 |
| מושלם keylogger | Hemul14 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 18 | ב -1 לאוגוסט 2007 05:56 |
| שרשרת כלים | |
| |