![]() |
|
| |||
| |||
| hi πήγα σε μια τοποθεσία, για να προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να μπλοκάρουν μου διεύθυνση IP, και απάντησε "Ο Proxy Server είναι υψηλού Ανώνυμος ή δεν κάνετε χρήση proxy" Τι σημαίνει αυτό, μήπως σημαίνει i επίκλισης να ανιχνευθούν, και είναι καλό, είτε είναι φτωχοί και πρέπει να κάνουμε κάτι για να σταματήσει τους ανθρώπους να θέσει σε λειτουργία τον υπολογιστή μου, Παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε να |
|
| |||
| |||
| Είμαι απαίσια στο να εξηγεί αυτά τα πράγματα, ώστε να φέρουν μαζί μου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε το πιο μπορείτε και στη μέγιστος περιπτώσεις θα είναι ΟΚ. Μια επιθετική χάκερ θα έχει τα εργαλεία για να νικήσουμε σχεδόν καμία ασφάλεια έχετε στη θέση του. Ακόμη και σε ιστοσελίδες της Microsoft έχουν hacked. Χρησιμοποιήστε ένα καλό Firewall. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα Δωρεάν Ανώνυμος Proxy Server να διασφαλίσει ότι δεν είστε δει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρακαλώ Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε Μερικές Good Stuff για Αυτή η CPU | Έξαψη | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 12 | 28 Αυγούστου 2009 14:39 |
| Seo stuff | megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 4 Οκτ 2008 16:33 |
| Μνήμη και τέτοια. | Krlll | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 18 | 18 Ιαν 2008 15:55 |
| Πώς να εγκαταστήσετε stuff | Black Magic | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 28 Δεκ. 2007 11:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |