μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Need Help! Τι σημαίνει αυτό - Ip Stuff

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Οκτωβρίου 2007, 04:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Need Help! Τι σημαίνει αυτό - Ip Stuff

hi πήγα σε μια τοποθεσία, για να προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να μπλοκάρουν μου διεύθυνση IP, και απάντησε

"Ο Proxy Server είναι υψηλού Ανώνυμος ή δεν κάνετε χρήση proxy"

Τι σημαίνει αυτό, μήπως σημαίνει i επίκλισης να ανιχνευθούν, και είναι καλό, είτε είναι φτωχοί και πρέπει να κάνουμε κάτι για να σταματήσει τους ανθρώπους να θέσει σε λειτουργία τον υπολογιστή μου,

Παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε να
Old 19 Οκτωβρίου 2007, 09:09
Συντονιστής Ομάδας

Default Need Help! Τι σημαίνει αυτό - Ip Stuff

Είμαι απαίσια στο να εξηγεί αυτά τα πράγματα, ώστε να φέρουν μαζί μου.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε το πιο μπορείτε και στη μέγιστος περιπτώσεις θα είναι ΟΚ.

Μια επιθετική χάκερ θα έχει τα εργαλεία για να νικήσουμε σχεδόν καμία ασφάλεια έχετε στη θέση του. Ακόμη και σε ιστοσελίδες της Microsoft έχουν hacked.

Χρησιμοποιήστε ένα καλό Firewall.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα Δωρεάν Ανώνυμος Proxy Server να διασφαλίσει ότι δεν είστε δει.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παρακαλώ Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε Μερικές Good Stuff για Αυτή η CPU Έξαψη Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 12 28 Αυγούστου 2009 14:39
Seo stuff megabyte Web Design, Hosting & SEO 5 4 Οκτ 2008 16:33
Μνήμη και τέτοια. Krlll CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 18 18 Ιαν 2008 15:55
Πώς να εγκαταστήσετε stuff Black Magic Γενικά Λογισμικό Chat 2 28 Δεκ. 2007 11:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.