manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Need Help! Što to znači - IP Stuff

Reply

Thread Tools
Old 19. listopad 2007, 04:27
Novi član grupe

Default Need Help! Što to znači - IP Stuff

hi ja otišao na stranicu kako bi saznali kako blokirati moju IP adresu, i to odgovorila

"Vaš Proxy Server je Visoki Anonimno ili ne koristite proxy"

što to znači, bi li to znači ja licemjerje biti zacrtan, a posebno je dobar, ili je siromašan i da trebam učiniti nešto da se zaustavi ljudi uzimajući u moj računalo,

ugoditi pomoć ako može
Old 19. listopad 2007, 09:09
Moderator / ica grupe

Default Need Help! Što to znači - IP Stuff

Ja sam strašno u objašnjavanju tih stvari, tako medvjed sa mnom.

To znači da se radi najviše što može i na većina slučajevima bit će vam OK.

An agresivna haker imati alate za poraz skoro bilo koji sigurnost ste na mjestu. Čak Microsoftova web stranice su sjeckan.

Koristite dobar Firewall.

Također možete koristiti Free Anonymous Proxy Server kako bi se osiguralo da ne vidi.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Molimo Trebate pomoć u pronalaženju neke dobre stvari za ovaj CPU Uzbuđenost CPU, Matične ploče i RAM 12 28 kolovoz 2009 14:39
SEO stvari megabajt Web Dizajn, Hosting & SEO 5 4. listopad 2008 16:33
Pamćenje i stvari. Krlll CJ Used Marketplace 18 18 siječanj 2008 15:55
Kako instalirati stvari Black Magic Općenito Software Chat 2 28. prosinac 2007 11:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.