![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi ja otišao na stranicu kako bi saznali kako blokirati moju IP adresu, i to odgovorila "Vaš Proxy Server je Visoki Anonimno ili ne koristite proxy" što to znači, bi li to znači ja licemjerje biti zacrtan, a posebno je dobar, ili je siromašan i da trebam učiniti nešto da se zaustavi ljudi uzimajući u moj računalo, ugoditi pomoć ako može |
|
| |||
| |||
| Ja sam strašno u objašnjavanju tih stvari, tako medvjed sa mnom. To znači da se radi najviše što može i na većina slučajevima bit će vam OK. An agresivna haker imati alate za poraz skoro bilo koji sigurnost ste na mjestu. Čak Microsoftova web stranice su sjeckan. Koristite dobar Firewall. Također možete koristiti Free Anonymous Proxy Server kako bi se osiguralo da ne vidi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Molimo Trebate pomoć u pronalaženju neke dobre stvari za ovaj CPU | Uzbuđenost | CPU, Matične ploče i RAM | 12 | 28 kolovoz 2009 14:39 |
| SEO stvari | megabajt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 4. listopad 2008 16:33 |
| Pamćenje i stvari. | Krlll | CJ Used Marketplace | 18 | 18 siječanj 2008 15:55 |
| Kako instalirati stvari | Black Magic | Općenito Software Chat | 2 | 28. prosinac 2007 11:48 |
| Thread Tools | |
| |