kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Need Help! Mit jelent - IP Stuff

Reply

Téma eszközök
Old Október 19 2007, 04:27
Új tag Csoport

szia jártam egy oldalon, hogy megpróbálja kideríteni, hogyan lehet blokkolni a Saját IP-cím, és azt válaszolta,

"A Proxy Server High Névtelen vagy nem használ proxy"

Mit jelent ez, nem értem én vidám nyomon követését, és ez jó, vagy rossz, és én meg kell tenni valamit, hogy állítsa le az emberek az én kapok számítógép,

kérem, segítsen nekem, ha tudsz
Old Október 19 2007, 09:09
Moderátor Csoport

Én vagyok a rettenetes elmagyarázzák ezeket a dolgokat, így viseli velem.

Ez azt jelenti, hogy csinálsz a leginkább akkor, és legtöbb esetekben, akkor az OK gombra.

Az agresszív hacker lesz eszközök vereség szinte semmilyen biztosíték van érvényben. Még a Microsoft weboldalakról is csapkodott.

Használjon jó tűzfal.

Megadhatunk Ingyenes Anonymous Proxy Server annak biztosítása érdekében, akkor nem láttam.

Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új Stuff My PC! Razer Általános fémáru Chat 11 November 29, 2009 15:15
Seo stuff Megabyte Web Design, Hosting & SEO 5 4. október 2008 16:33
Memória és a cucc. Krlll CJ Használt Piactér 18 18. január 2008 15:55
Hogyan kell telepíteni cuccot Black Magic General Chat szoftver 2 28. december 2007 11:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.