mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Need Help! Ką tai reiškia - IP Daiktai

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 19, 2007, 04:27
Naujas Narys

Default Need Help! Ką tai reiškia - IP Daiktai

Hi nuėjau į svetainę, išbandyti ir sužinoti, kaip blokuoti mano IP adresas, ir jis atsakė

"Jūsų Proxy Serveris aukšto Anonymous arba nenorite naudoti proxy"

Ką tai reiškia, reiškia, i cant būtų atsekti, ir tai gerai, ar ji yra prasta, ir man reikia ką nors mesti žmonėms patekti į mano kompiuterį,

Prašome padėti, jei galite
Old Spalis 19, 2007, 09:09
Moderatorius Grupė

Default Need Help! Ką tai reiškia - IP Daiktai

Esu patekęs ne paaiškinti šiuos dalykus, kad būti su manimi.

Tai reiškia, kad jūs darote, dauguma Jūsų gali ir daugiausia atvejais jums bus OK.

Agresyvus įsilaužėlis turės įrankiai nugalėti beveik visus saugumo turite vietoje. Net "Microsoft" interneto puslapiuose buvo įsilaužta.

Naudokite gera ugniasienė.

Taip pat galite naudoti Laisvas Anonymous Proxy Serveris užtikrinti nesate matė.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Prašome reikia pagalbos ieškant Kai Good Stuff už šį CPU Ašarėlės CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 12 Rugpjūtis 28, 2009 14:39
SEO Stuff megabaitas Web Design, Hosting & SEO 5 4 spalis 2008 16:33
Atmintis ir stuff. Krlll CJ Naudoti prekyvietė 18 18 sausis 2008 15:55
Kaip įdiegti turinio Black Magic BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 28 gruodis 2007 11:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.