menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Potřeba obnovit soubory na FAT16?

Reply

Thread Nástroje
Old 4. června 2008, 02:03
Nový člen skupiny

Default Potřeba obnovit soubory na FAT16?

Ahoj lidi, mám systém, který má FAT16 souborový systém, na to. Jsem, že souborový systém, na který se z nějakého důvodu tak nemám potřebu upgradu na to ...., Ale nedávno jsem měl některé soubory zrušen a teď potřebují dostat je zpět. Jsou to důležité pro mou oficiální použití a drží velký význam. Vím, že existuje software pro obnovu, ale protože mám FAT16 souborový systém, myslím, že všechny nebudou pracovat na tom.

Prosím, dejte mi vědět, že řešení tohoto problému.
Old 4. června 2008, 02:51
Dárce Skupina

Default Potřeba obnovit soubory na FAT16?

Citace:
Původně Poslal sorn View Post
Ahoj lidi, mám systém, který má FAT16 souborový systém, na to. Jsem, že souborový systém, na který se z nějakého důvodu tak nemám potřebu upgradu na to ...., Ale nedávno jsem měl některé soubory zrušen a teď potřebují dostat je zpět. Jsou to důležité pro mou oficiální použití a drží velký význam. Vím, že existuje software pro obnovu, ale protože mám FAT16 souborový systém, myslím, že všechny nebudou pracovat na tom.

Prosím, dejte mi vědět, že řešení tohoto problému.
Soubory budou stále existuje, jen adresář vstupu bude mít své první znak přepsán. Nepřidávejte nebo odstranění souborů, dokud nebudete mít spustit program obnovy.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.