![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια άνθρωποι, έχω ένα σύστημα το οποίο έχει σύστημα αρχείων FAT16 σε αυτό. Έχω το σύστημα αρχείων που για κάποιο λόγο γι 'αυτό δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε σε αυτήν .... Αλλά πρόσφατα είχα μερικά αρχεία διαγράφονται και τώρα πρέπει να κάνουμε πίσω. Είναι σημαντικό για την επίσημη χρήση μου και κατέχουν μεγάλη σημασία. Γνωρίζω ότι υπάρχει λογισμικό για την ανάκαμψη, αλλά επειδή έχω ένα σύστημα αρχείων FAT16 υποθέτω ότι όλοι δεν θα λειτουργήσει για αυτό. Παρακαλώ ενημερώστε με για τη λύση αυτού του προβλήματος. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Re-εγκατεστημένα τα Windows, είναι δυνατόν να ανακτήσει περάσει + ιδιωτικά αρχεία που προστατεύονται; | Samantha0101 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 30 Οκτ 2008 10:26 |
| Πώς να ανακτήσει αρχεία από τα παράθυρα με τη χρήση Linux Live CD | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 4 Απρ 2008 03:38 |
| Προσπάθησα να εξωτερική μορφή (USB) σε HDD FAT16, τώρα που δεν ανιχνεύεται | supergeek123 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 31 Δεκ. 2007 16:21 |
| Πώς να ανακτήσει Vista ανάκτησης αρχείων; | deepalone | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24 Δεκ. 2007 14:03 |
| Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. | jackson12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17η Μαΐου 2007 02:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |