manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Potreba za oporavak datoteke na FAT16?

Reply

Thread Tools
Old 4. lipnja 2008, 02:03
Novi član grupe

Default Potreba za oporavak datoteke na FAT16?

Bok ljudi, imam sustav koji je FAT16 datotečni sustav na sebi. Sam da je datotečni sustav na koji iz nekog razloga tako da ne trebate nadogradnju na to .... Ali u zadnje vrijeme sam imao neke datoteke izbrisane i sada mi je potrebno da biste dobili njima leđa. Oni su važni za moju službenu uporabu i držite veliku važnost. Znam da postoje programi za oporavak ali pošto imam FAT16 file system mislim da svi neće raditi na tome.

Molimo vas javite mi rješenje za ovaj problem.
Old 4. lipnja 2008, 02:51
Donatorska Grupa

Default Potreba za oporavak datoteke na FAT16?

Quote:
Originally Posted by sorn View Post
Bok ljudi, imam sustav koji je FAT16 datotečni sustav na sebi. Sam da je datotečni sustav na koji iz nekog razloga tako da ne trebate nadogradnju na to .... Ali u zadnje vrijeme sam imao neke datoteke izbrisane i sada mi je potrebno da biste dobili njima leđa. Oni su važni za moju službenu uporabu i držite veliku važnost. Znam da postoje programi za oporavak ali pošto imam FAT16 file system mislim da svi neće raditi na tome.

Molimo vas javite mi rješenje za ovaj problem.
Datoteke će i dalje biti tamo, samo katalog unos će imati svoj prvi znak prebrisana. Nemojte dodati ili ukloniti datoteke dok ne pokrenete program oporavka.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Re instaliran Windows, moguće povratiti pass zaštićena + privatne datoteke? Samantha0101 Općenito Software Chat 3 30. listopad 2008 10:26
Kako povratiti datoteke iz Windows koristeći Linux live cd Cew27 Linux OS i alternativna 7 4. travanj 2008 03:38
Pokušao format vanjska (USB) HDD u FAT16, sada se nije otkrivena supergeek123 Drives & Izmjenjivi mediji 3 31. prosinac 2007 16:21
Kako vista recovery oporavak datoteke? deepalone Windows Operating Systems 2 24. prosinac 2007 14:03
Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. jackson12 Windows Operating Systems 2 17. svibanj 2007 02:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.