![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ljudi, imam sustav koji je FAT16 datotečni sustav na sebi. Sam da je datotečni sustav na koji iz nekog razloga tako da ne trebate nadogradnju na to .... Ali u zadnje vrijeme sam imao neke datoteke izbrisane i sada mi je potrebno da biste dobili njima leđa. Oni su važni za moju službenu uporabu i držite veliku važnost. Znam da postoje programi za oporavak ali pošto imam FAT16 file system mislim da svi neće raditi na tome. Molimo vas javite mi rješenje za ovaj problem. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Re instaliran Windows, moguće povratiti pass zaštićena + privatne datoteke? | Samantha0101 | Općenito Software Chat | 3 | 30. listopad 2008 10:26 |
| Kako povratiti datoteke iz Windows koristeći Linux live cd | Cew27 | Linux OS i alternativna | 7 | 4. travanj 2008 03:38 |
| Pokušao format vanjska (USB) HDD u FAT16, sada se nije otkrivena | supergeek123 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 31. prosinac 2007 16:21 |
| Kako vista recovery oporavak datoteke? | deepalone | Windows Operating Systems | 2 | 24. prosinac 2007 14:03 |
| Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. | jackson12 | Windows Operating Systems | 2 | 17. svibanj 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |